Ardanta uitvaartverzekering

De Ardanta uitvaartverzekering is een van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. En dat is niet zomaar, in heel Nederland opereert Ardanta namelijk als handelsnaam van de bekende verzekeraar ASR Levensverzekering N.V. 

Ardanta is de laatste jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van uitvaartverzekeringen. Je kunt als consument een pakket kiezen dat precies aansluit op uw wensen. Je kunt namelijk kiezen voor een kapitaal, natura of geld uitvaartverzekering. 

De Ardanta uitvaartverzekering kunt u zelf afsluiten, maar u kunt ook voor een tussenpersoon kiezen. U kunt bij Ardanta kiezen uit drie verschillende polissen die op eenieders wens aansluiten:

  • Geld Garant Uitvaartplan
  • Zorg Garant Uitvaartplan
  • Geld Geregeld Uitvaartplan

Ardanta geld Garant Uitvaartplan

Indien u voor een geld garant uitvaartplan gaat ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Met dit geld wordt de rekening van een uitvaartondernemer betaald.

U beslist zelf aan wie het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd en heeft u vrije keuze met betrekking tot wie de uitvaart verzorgt. Onthoud ook dat Kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd.

Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer. Nabestaanden hoeven daarom ook niets voor te schieten.

U zorgt er op deze manier voor dat nabestaanden op een gemakkelijke wijze worden ontzorgd. Net als bij het Geld Garant Uitvaartplan heeft u vrije keuze inzake een uitvaartondernemer en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ardanta zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan bestaat uit een standaard dienstenpakket. Rekeningen worden na uw overlijden rechtstreeks aan de uitvaartondernemer betaald. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee te verzekeren bij dit dienstenpakket.

De geld uitvaartverzekering, is dat niet hetzelfde als een kapitaalverzekering?

Dat klopt, de geld uitvaartverzekering wordt ook wel een kapitaalverzekering genoemd. Met deze verzekering kun je jezelf verzekeren voor een vast bedrag aan geld dat vrij komt na het overlijden van de verzekerde.

Op deze manier kunnen de nabestaanden alle beslissingen weloverwogen en in alle rust nemen.

Keuzes waar je dan aan kunt denken zijn bijvoorbeeld de ontvangst van gasten, de uitvaart zelf of de kist die gekozen wordt. Je kunt je dus voorstellen dat het belangrijk is dat je met uw nabestaanden overlegt wat uw wensen zijn.

Zo is het voor Ardanta duidelijk wat er geregeld moet worden, en u bent er op uw beurt zeker van dat er geen gedoe is na uw overlijden.

Hoe zit het met de online service bij de Ardanta uitvaartverzekering?

Er is bij Ardanta een hele hoop mogelijk, zo is het heel eenvoudig om online zaken zelf te regelen in Mijn Ardanta. U kunt gemakkelijk adreswijzigingen doorgeven en het is mogelijk om direct kinderen toe te voegen aan uw polis. Daarbij kunt u ook nog heel gemakkelijk de betaalwijze aanpassen. 

Wilt u eenvoudig een wijziging doorgeven? Vul dan even het contactformulier in. Ardanta heeft dan meestal binnen 2 dagen uw wijziging, vraag of suggesties in behandeling genomen.

Op welke doelgroep richt Ardanta zich met hun uitvaartverzekering?

Ardanta uitvaartverzekeringen richten zich op alle consumenten die graag een mooie, persoonlijke begrafenis kiezen. Bij Ardant draait alles om het zelf kiezen. U kunt van begin tot eind kiezen hoe u de uitvaart wil organiseren.

Het is fijn om te weten dat u vooraf volledig zelf kan kiezen hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Daarbij zijn de nabestaanden even belangrijk, deze moeten niet met gedoe komen te zitten in een periode van rouw. 

U bepaalt zelf wie uw uitvaart zal verzorgen omdat u van een vrije keuze geniet in het kiezen van een uitvaartverzorger, en u zorgt er voor dat er geen onverwachte kosten ontstaan.

Is de Ardanta uitvaartverzekering een dure optie?

De uitvaartverzekering van Ardanta is zeker niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. De premie is qua prijs/kwaliteit in balans met de rest van de aanbieders. Maar houd vooral in gedachte dat de goedkoopste uitvaartverzekering niet meteen de beste keuze is. De verschillende pakketten zijn nogal diversa als je naar de dekking kijkt. Denk daarom altijd eerst na over uw wensen, en stel daarna pas het meest realistische budget samen.

Een uitvaartverzekering van Ardanta afsluiten

Het is online heel gemakkelijk om een proefberekening te maken voor de uitvaartverzekering van Ardanta. U kunt op onze website deze tool gebruiken om een idee te krijgen van de kosten. Met deze informatie kunt u andere verzekeraars vergelijken om te kijken wat voor u de beste optie is.

Bekijk nu de mogelijkheden wat betreft een uitvaartverzekering Ardanta en ontdek welke verzekering het meest voordelig is voor jou. Zo heeft u geen zorgen meer over uw uitvaart en ontzorgt je tevens je nabestaanden. Dit geeft rust voor de toekomst.

Ardanta uitvaartverzekering klantenservice

Ardanta beschikt over een klantenservice die u zowel telefonisch als schriftelijk van dienst kan zijn. U kunt eenvoudig vragen stellen over de premiebetaling of over de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta.

Voor een premieberekening voor een nieuwe uitvaartpolis doet u eenvoudig zelf via de website van Ardanta of via onze vergelijker, u kunt wel alvast telefonisch informatie doornemen met een medewerker van Ardanta. Op deze manier bent altijd verzekerd van een persoonlijk en passend advies en kunt u een zo goed mogelijke vergelijking maken.

nuvema goedkoopste uitvaartverzekeringen
Monuta goedkoopste uitvaartverzekering
De goedkoopste uitvaartverzekeringen

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

Handige filmpjes

Lage premies met goede voorwaarden.

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

x Gedeeld