gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering, Alle Info hier

Bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering blijft het verzekerde bedrag de gehele looptijd hetzelfde en de nabestaanden krijgen bij overlijden van de verzekerde binnen de gehele looptijd een vast bedrag uitgekeerd. Dit is dan ook een levensverzekering.

Veel mensen kiezen voor de gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering omdat je zeker weet welke premie je betaald en je de zekerheid hebt dat je een vast bedrag uitgekeerd krijgt. Vooral mensen die een koopwoning of een krediet hebben is een gelijkblijvende ORV aan te raden.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies!

Op 1 centrale plaats overlijdensrisicoverzekeringvergelijken

Betaal minder premie voor je overlijdensrisicoverzekering

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

Hypotheekschuld 

Als je te maken hebt met een gelijkblijvende hypotheekschuld kunnen de nabestaanden gebruik maken van dit bedrag om de schuld af te lossen. In de meeste gevallen zorgt deze verzekering er voor dat de nabestaanden in de koopwoning blijven wonen.

Als je na een jaar of 10 wil verhuizen naar een grotere woning dan is het zo dat je bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering een even hoge dekking hebt die verpand kan worden aan een nieuwe hypotheek. Stel dat je kiest voor een dalende verzekering dan is het bedrag na 10 jaar lager waardoor er nog bijverzekerd moet worden om de nieuwe hypotheek te dekken.

Andere voorbeelden waarvoor de verzekering gebruikt kan worden:

  • Aflossen van schulden die anders zijn dan uw hypotheek
  • Het opkopen van uw aandelen door compagnons
  • Aanvulling op het inkomen van de nabestaanden
  • Bijdrage aan de studie van de kinderen en/of kinderopvang
gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering
gelijkblijvende ORV

Hoe werkt een gelijkblijvende ORV precies?

Om je een goed beeld te geven van een gelijkblijvende ORV hebben we een scenario uitgewerkt van een 35 jarige man. Deze man heeft gekozen voor een gelijkblijvende overlijdensrisico verzekering omdat hij graag een groot deel van zijn inkomen wil opvangen voor de nabestaanden. Hij wil graag een bedrag van van 100.000 euro verzekeren voor een looptijd van 30 jaar.

In het geval dat de man op 60 jarige leeftijd overlijdt krijgen zijn nabestaanden op dat moment een uitkering van 100.000 euro, het verzekerde bedrag wordt volgens afspraak uitgekeerd aan de nabestaanden zodat deze direct aan alle financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Wil je direct uitvaartpolissen vergelijken? Klik dan op de button om direct het gehele aanbod in te zien.

↬ 2% in Nederland kiest Nuvema

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende overlijdensrisicoverzekering.

↬ 11% in Nederland kiest Monuta

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

↬ 5% in Nederland kiest Ardanta

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de overlijdensrisicoverzekering.

↬ 62% in Nederland kiest Yarden

Lage premies met goede voorwaarden.

↬ 20% in Nederland kiest DELA

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

De website was overzichtelijk en ik kon snel een overlijdensrisicoverzekering regelen, de aanvraag was in 3 minuten geregeld.

Dries

Gelukkige website bezoeker

“Ik heb nog niet zoveel ervaring met overlijdensrisicoverzekering maar het aanvragen ging in ieder geval heel makkelijk. Toch hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik te hoeven maken van de verzekering.”

Tycho

Gelukkige website bezoeker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op overlijdensrisicoverzekeringen

Premievrije waarde, wat is het?

Wanneer u als een heeft gekeken naar een levensverzekering, dan bent u dit woord vast tegengekomen; premievrije waarde. Veel mensen vragen zichzelf dan ook af, wat betekent dit? Wij leggen het hieronder voor je uit. Wanneer u ervoor kiest om uw polis stop te zetten,...

Levensverzekering – Alles van A-Z!

U heeft de keus uit veel verschillende soorten en vormen van levensverzekeringen. Echter hebben ze een ding gemeen met elkaar, het draait in alle gevallen om het leven van de desbetreffende verzekerde. Een verzekeraar keert namelijk pas uit, wanneer de verzekerde...

Begin nu met het vergelijken van een overlijdensrisicoverzekering

x Gedeeld