Ardanta uitvaartverzekering

De Ardanta uitvaartverzekering is een van de meest bekende uitvaartverzekeringen in Nederland. Ardanta is een uitvaartverzekeraar die in heel Nederland opereert en is een handelsnaam van ASR Levensverzekering N.V. Beide zijn dan ook een onderdeel van ASR Nederland.

ardanta uitvaartverzekeringen met ASR

ASR Nederland biedt in heel Nederland een breed assortiment verzekeringsproducten op het gebied van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

De Ardanta uitvaartverzekering kunt u zelf afsluiten of via een tussenpersoon. Voor een uitvaartverzekering kunt u bij Ardanta kiezen uit drie verschillende polissen:

  • Geld Garant Uitvaartplan
  • Zorg Garant Uitvaartplan
  • Geld Geregeld Uitvaartplan

Ardanta uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta heeft u de keuze uit drietal verschillende uitvaartproducten: Geld Garant Uitvaartplan, Geld Geregeld Uitvaartplan en het Zorg Garant Uitvaartplan. Alle uitvaartproducten zijn online via de website af te sluiten, maar is eveneens mogelijk via een tussenpesoon. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen deze drie uitvaartpolissen?

Het Geld Garant Uitvaartplan

Bij de keuze voor deze uitvaartverzekering ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Met dit geld wordt de rekening van een uitvaartondernemer betaald. U beslist zelf aan wie het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd en bovendien heeft u vrije keuze met betrekking tot wie de uitvaart verzorgt. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee verzekerd.

Het Geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer. Nabestaanden hoeven niets voor te schieten. Dit ontzorgt de nabestaanden op slimme wijze. Net als bij het Geld Garant Uitvaartplan heeft u vrije keuze inzake ee uitvaartondernemer en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Het Zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan bestaat uit een standaard dienstenpakket. Rekeningen worden na uw overlijden rechtstreeks aan de uitvaartondernemer betaald. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee te verzekeren bij dit dienstenpakket.

Hoe zit het met de uitvaartverzekering en de klantenservice?

Ardanta beschikt over een klantenservice die u zowel telefonisch als schriftelijk van dienst is. Zo kunt u vragen stellen over de premiebetaling of over de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta.

Een premieberekening voor een nieuwe uitvaartpolis doet u eenvoudig zelf via de website, maar dit kunt u ook telefonisch doornemen met een medewerker van Ardanta. U bent altijd verzekerd van een persoonlijk en passend advies.

De Online service van Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta biedt u de mogelijkheid om veel zaken zelf online te regelen via Mijn Ardanta. Zo wordt het u bijvoorbeeld gemakkelijk gemaakt om een adreswijziging door te geven.

Bovendien is het mogelijk om online kinderen aan te geven voor de kinderdekking of een betaalwijze aan te passen. Wijzigingen doorgeven doet u ook gemakkelijk via het contactformulier op de website.

De praktische gids van Ardanta

Uniek aan Ardanta is doodgaanendoorgaan.ardanta.nl. Dit is een praktische gids die zowel u als uw nabestaanden door een moeilijke periode heen helpt. Zowel alles wat vooraf komt kijken bij een uitvaart, als de begrafenis of crematie zelf, komt op deze website aanbod.

Verder wordt er ook ondersteuning geboden na het overlijden. Deze emotionele hulp is tevens mee te verzekeren op een uitvaartverzekering van Ardanta.

 

nuvema goedkoopste uitvaartverzekeringen
Monuta goedkoopste uitvaartverzekering
De goedkoopste uitvaartverzekeringen

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

Handige filmpjes

Lage premies met goede voorwaarden.

Bij DELA gaan meer dan 3 miljoen leden u voor!

x Gedeeld