Dela begrafenisverzekering

De standaard DELA begrafenisverzekering wordt ook wel het begrafenisplan genoemd, u bent dan verzekerd voor alle diensten en producten die nodig zijn rondom een begrafenis of crematie. Je kunt vooraf aangeven wat de wensen zijn voor uw begrafenis en er zal goede zorg gegeven worden aan de nabestaanden.

DELA zorgt er voor dat de gehele begrafenis verzorgd wordt zodat de nabestaanden zo min mogelijk hebben te regelen in een zware periode, daardoor kunnen ze zichzelf volledig focussen op het verwerken van het verdriet. Door de jarenlange ervaring van DELA garandeert de begrafenisonderneming zekerheid in moeilijke tijden. Wil je een begrafenisverzekering vergelijken? Klik dan snel op de button!

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies!

Op 1 centrale plaats begrafenispolis vergelijken

 

Betaal minder premie voor je begrafenispolis

 

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

 

Lage premie, maximaal verzekeren

Bij DELA kunt u zich voor een lage premie maximaal verzekeren. Een begrafenis zoals u dat wenst staat bij DELA centraal. Er wordt dan ook gewerkt volgens het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV).

Bovendien heeft Stichting Keurmerk Begrafeniszorg het keurmerk Begrafeniszorg toegekend aan DELA.

Bereken uw premie

Als u één van de begrafenispakketten Basis, Plus of Flexibel bij DELA afsluit dan zal DELA de begrafenis voor u en uw nabestaanden verzorgen.

De producten en diensten welke benodigd zijn voor uw begrafenis zijn verzekerd en daarnaast zal DELA een vrij besteedbaar bedrag uitkeren voor aanvullende diensten.

dela begrafenisverzekering
begrafenisverzekering dela

Als u wilt dat uw nabestaanden meer keuzevrijheid hebben met betrekking tot uw begrafenis dan kunt u beter een DELA BegrafenisPlan in Geld afsluiten. Deze verzekering is ook aan te raden als u een begrafenis in het buitenland wenst.

Bij een verzekering van DELA zijn de onderstaande producten en diensten voor uw begrafenis of crematie gedekt. Een hoop voordelen al zeg ik het zelf.

• De begrafenisverzorger voor begeleiding voor en na een overlijden
• De laatste verzorging van de overledene
• De kist voor de overledene
• Het vervoer naar het mortuarium van de overledene
• Vervoer van de afscheidsplaats naar het begrafeniscentrum
• De opbaring van de overledene
• De volgauto
• Condoleanceboek en het bewijs van overlijden
• De dragers van de kist
• Luxe rouwkaarten en bedankjes inclusief postzegels
• Koopsompolis

Koopsompolis van DELA begrafenisverzekering

Met de koopsompolis van DELA kunt u in één keer een bedrag storten voor het bekostigen van uw begrafenis. Bij de koopsompolis hoeft u niet maandelijks de premie te betalen maar u stort eenmalig het bedrag welke de kosten van uw begrafenis zal dekken. U kunt dit alleen doen als u het geld niet nodig heeft.

Als dit het geval is dan is dit een goede manier voor het afsluiten van een begrafenisverzekering. Bij de koopsompolis maakt DELA gebruik van een winstdelingsregeling. Uw koopsompolis maakt onderdeel uit van een grote portefeuille, ieder jaar bekijkt DELA het resultaat van deze portefeuille.

Als het resultaat is gestegen dan zal ook het verzekerd bedrag omhoog gaan. Op deze manier zal de uitkering hoger zijn dan het bedrag wat u heeft ingelegd. Ook zijn er nog meerdere uitvaartmaatschappijen zoals Yarden & Nuvema. Bij de volgende alinea gaan we verder over de mogelijkheden bij de DELA begrafenisverzekering.

dela begrafenisverzekering afkopen
dela begrafenisverzekering aftrekbaar

BegrafenisPlan in Geld

Bij DELA kunt u een BegrafenisPlan in Geld afsluiten. Bij deze vorm van verzekeren zal er na het overlijden een geldbedrag worden uitgekeerd aan uw nabestaanden. De keuze voor een begrafenisverzorger is met het BegrafenisPlan in Geld helemaal vrij.

U kunt er ook voor kiezen om DELA de begrafenis te laten regelen u zult in dat geval een maximale korting van € 400,- krijgen.

Depositofonds van DELA

Bij DELA kunt u ook sparen voor uw begrafenis door middel van een depositofonds. De voorwaarde van het depositofonds is dat u minimaal 3.500,- stort. Daar staat tegen over dat u elk jaar gegarandeerd minimaal 3% en maximaal 6% rente ontvangt over het geld dat u heeft gestort.

U sluit dus geen verzekering af maar eigenlijk een soort spaarrekening welke vrij komt bij overlijden. Als u denkt dat het geldbedrag aan de lage kant is voor uw begrafenis dan kunt u er altijd nog geld bijstorten.

Begrafeniskosten

Op de website van DELA begrafenisverzekering kunt u met de begrafeniskostencalculator uitrekenen wat een begrafenis of crematie ongeveer zal gaan kosten.

Als u eenmaal weet wat uw wensen en wat de kosten van uw begrafenis zullen zijn dan kunt u ook zien wat de premie is wat u moet betalen voor uw DELA begrafenisverzekering.

Herinnerings bijeenkomsten 

DELA organiseert ook verschillende malen per jaar herinneringsbijeenkomsten voor de nabestaanden van de overledene.

Hierbij worden herinneringen van de overledene opgehaald en dit heeft als doel om troost te vinden. Iedereen die een dierbare heeft verloren is welkom bij de herinneringsbijeenkomsten van DELA.

dela begrafeniskosten

↬ 2% in Nederland kiest Nuvema

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

↬ 11% in Nederland kiest Monuta

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

↬ 5% in Nederland kiest Ardanta

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

↬ 62% in Nederland kiest Yarden

Lage premies met goede voorwaarden.

↬ 20% in Nederland kiest DELA

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

“De website was overzichtelijk en ik kon snel een begrafenisverzekering regelen, de aanvraag was in 3 minuten geregeld.” Dries

Gelukkige website bezoeker

“Ik heb nog niet zoveel ervaring met begrafenisverzekeringen maar het aanvragen ging in ieder geval heel makkelijk. Toch hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik te hoeven maken van de verzekering.” Tycho

Gelukkige website bezoeker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering