DELA BEGRAFENISVERZEKERINGen

Als je de DELA begrafenisverzekering hebt afgesloten wordt dit ook vaak een begrafenisplan genoemd, je bent dan verzekerd voor alle diensten en producten die je nodig hebt voor een geslaagde begrafenis of crematie. Vooraf geef je aan de verzekeraar aan wat je wensen zijn voor de begrafenis en DELA zal er daarna voor zorgen dat er goede zorg wordt verleend aan de nabestaanden.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies van begrafenisverzekeringen.

Op 1 centrale plaats begrafenispolis vergelijken

 

Betaal minder premie voor je begrafenispolis

 

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

 

Functie DELA begrafenisverzekeringen

DELA zorgt er voor dat de gehele begrafenis verzorgd wordt zoals dat vooraf is afgesproken zodat de nabestaanden weinig tot geen zorgen hebben over het regelen van allerlei zaken in een toch al zware periode.

Daardoor is het voor de nabestaanden mogelijk om zich te focussen op het verwerken van al het verdriet en een rustige rouwperiode in te gaan. DELA heeft al jarenlange ervaring op het gebied van begrafenissen en biedt daardoor zekerheid in moeilijke tijden.

KKV keurmerk 

Je kunt je tegenwoordig tegen behoorlijk lage premies maximaal verzekeren bij DELA terwijl je dus zeker weet dat alle wensen van de begrafenis centraal staan bij de dienstverlening die geboden wordt. Ook wordt er gewerkt volgens het KKV kenmerk, ook wel het keurmerk klantgericht verzekeren genoemd.

DELA heeft daarbij een keurmerk Begrafeniszorg toegekend gekregen waardoor je zeker weet dat je goede kwaliteit zorg geleverd krijgt na het afsluiten van een DELA begrafenisverzekering. Begin direct met het bekijken en vergelijken de begrafenisverzekering.

dela begrafenisverzekering
begrafenisverzekering dela

Soorten DELA begrafenisverzekeringen

Je hebt de keuze uit verschillende begrafenispakketten bij DELA die zich ieder toespitsen op de wensen van nieuwe klanten. Je kunt kiezen uit een Basis, Plus of Flexibel pakket.

Al deze pakketten zijn gericht op specifieke wensen die veel klanten hebben, als je bijvoorbeeld meer keuzevrijheid wil behouden kun je voor een flexibel pakket gaan terwijl je voor het basispakket kiest als je gewoon gemak wil.

DELA begrafenisplan

Als je wil dat de nabestaanden meer keuzevrijheid hebben met betrekking tot de begrafenis dan kun je beter een DELA BegrafenisPlan in Geld afsluiten, deze verzekering is ook aan te raden als je een begrafenis in het buitenland wil organiseren. Je hebt namelijk de beschikking over een vrij besteedbaar bedrag dat uitgekeerd wordt door DELA.

Bij deze vorm van verzekeren zal er na het overlijden een geldbedrag worden uitgekeerd aan uw nabestaanden, de keuze voor een begrafenisverzorger is met het BegrafenisPlan in Geld nog steeds helemaal vrij. Ook kun je er voor kiezen om DELA de begrafenis te laten regelen en in dat geval krijg je een maximale korting van € 400,-.

Basis of Plus pakket DELA begrafenisverzekering

Als je kiest voor het basis of plus pakket van DELA heb je te maken met een uitkering in producten of diensten. Als je kiest voor zo’n verzekering van DELA zijn de onderstaande producten en diensten voor uw begrafenis of crematie gedekt. Een hoop voordelen al zeg ik het zelf.

• De begrafenisverzorger voor begeleiding voor en na een overlijden

• De laatste verzorging van de overledene

• De kist voor de overledene

• Het vervoer naar het mortuarium van de overledene

• Vervoer van de afscheidsplaats naar het begrafeniscentrum

• De opbaring van de overledene

• De volgauto

• Condoleanceboek en het bewijs van overlijden

• De dragers van de kist

• Luxe rouwkaarten en bedankjes inclusief postzegels

dela begrafenisverzekering aftrekbaar
dela begrafenisverzekering afkopen

Koopsompolis DELA begrafenisverzekering

Ook kun je nog kiezen voor een DELA koopsompolis, je kunt dan in een keer een bedrag storten voor de dekking van je begrafenis. Als je kiest voor de koopsompolis betaal je dus geen maandelijkse premie maar stort je het volledige bedrag eenmalig naar de begrafenisverzekeraar toe. Dit is vooral voordelig voor mensen die wat vermogen hebben en het geld niet perse nodig hebben.

Dit is een van de meest voordelige manieren van verzekeren omdat je een korting ontvangt en gebruik maakt van de winstdelingsregeling van DELA. Als je kiest voor een koopsompolis maak je namelijk onderdeel uit van de grote portefeuille van DELA. Elk jaar wordt er door de begrafenisverzekeraar opnieuw gekeken naar het jaarlijkse resultaat van deze portefeuille om de winst op te maken.

Is het resultaat dat jaar gestegen? Dan zal het verzekerde bedrag ook omhoog gaan waardoor je rendement behaalt op het bedrag dat je gestort hebt. Over het algemeen is de uitkering dan hoger als het bedrag dat je hebt ingelegd

Deposito DELA begrafenisverzekering

Het is ook mogelijk om op een andere manier te sparen bij DELA door gebruik te maken van het depositofonds. Dit wordt voornamelijk gedaan voor senioren die op latere leeftijd nog een DELA begrafenisverzekering willen afsluiten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het werkt als volgt, je stort minimaal 3500 euro op het depositofonds en daar staat dan jaarlijks een rendement van minimaal 3% tot 6% tegenover. Dat is over het algemeen hoger als op een spaarrekening en voor veel senioren een goede oplossing omdat ze niet altijd meer worden toegelaten tot de polissen van DELA.

Je sluit op dat moment eigenlijk geen verzekering af maar beschikt over een soort spaarrekening waarbij het geld vrijkomt bij overlijden. Je kunt op ieder moment geld bijstorten op dit deposito om er zeker van te zijn dat de dekking afdoende is voor de uitvaart.

dela begrafeniskosten
herinneringsbijeenkomsten dela

Herinneringsbijeenkomsten van DELA

DELA organiseert ook verschillende malen per jaar herinneringsbijeenkomsten voor de nabestaanden van de overledene. Tijdens deze bijeenkomsten worden herinneringen van de overledene opgehaald en dit heeft als doel om troost te vinden als mensen nog in het rouwtraject zitten. Iedereen die een dierbare heeft verloren is welkom bij de herinneringsbijeenkomsten van DELA.

Wil je weten wat de kosten zijn van een begrafenis of een goed beeld hebben van de DELA begrafenisverzekering? Gebruik dan de handige kostencalculator op onze eigen website of ga naar de website van DELA om de juiste informatie te verkrijgen. Als je de wensen van je begrafenis goed in kaart hebt gebracht kun je een goede berekening maken over de premie en totale kosten van de uitvaart.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op