DELA wint weer een prijs, tweede plek voor de beste werkgever in Europa!

DELA is op woensdag 5 juni uitgeroepen tot tweede beste werkgever in Europa omtrent de Beste Europese Werkplaatsen 2019 door ‘Great Place to work’. In de categorie ‘Grote werkplaatsen’ werd DELA tweede en de eerste plaats ging naar een Belgische schoenenhandelaar genaamd Torfs. De beste werkgever in Nederland van het jaar 2018 en 2019 was DELA, nu komt daar ook nog bij dat zij tweede van Europa zijn. Kortom, een knappe prestatie!

Dit jaar werd alweer voor de 17e keer de lijst van Beste ‘Europese Workplaces’ bekend gemaakt vanuit Stockholm. Hier namen maar liefst 2.800 Bedrijven uit 19 verschillende Europese landen deel aan. DELA stond een jaar geleden nog op de 7e plaats op deze lijst en nu zijn ze in een jaar tijd naar de 2e plek gestegen. 

Dit heeft er mee te maken dat DELA heel hoog scoorde op het gebied van werknemers doordat zij hun werkgeversbeleid samen met haar medewerkers opstelt.

Daarnaast maken zij gebruik van een brede selectie HR-instrumenten die eerst altijd getest worden door middel van een pilot. De werknemers van DELA zien hun werkgever als warmhartig en betrokken waar ze veel punten mee hebben gescoord bij de jury, vandaar ook het resultaat dat zij hebben weten te bewerkstelligen.

Wil je graag nu al meer lezen over de mogelijkheden van DELA? Kijk dan eens naar deze uitgebreide DELA review

Voldoening en dankbaarheid

Volgens adjunct-directeur P&O Roos Fleuren van DELA zijn zij er heel trots op dat zij nu ook in Europa erkend worden als werkgever. Maar het geeft haar ook voldoening dat zij eind maart voor de tweede maal eerste werden in de categorie van Nederland.

Doordat zij nu Europese erkenning hebben gekregen vanwege het feit dat zij tweede werden in deze categorie zien zij dit als een mooi steunpunt op de arbeidsmarkt voor de vestigingen in België en Duitsland. Het gaat hierbij ook vooral om de waardering van haar medewerkers die DELA als werkgever hebben, wat natuurlijk helemaal positief is. Hierdoor kunnen ook meer mensen profiteren in het buitenland van de uitvaartverzekeringen van DELA. 

Telkens weer een stap vooruit

DELA heeft maar liefst 2.000 werknemers in dienst die verdeeld zijn over de vestigingen in Nederland, België en Duitsland. DELA blijf zich inzetten als ‘beste werkgever’ en probeert er voor te zorgen dat medewerkers het fijn vinden om er te werken en dat zij persoonlijk ontwikkeld worden. Zij hebben de afgelopen jaren ook zeker niet stilgezeten, zo’n prestatie komt namelijk niet zomaar uit de lucht gevallen.

Zij deden dit beetje bij beetje door de afgelopen jaren van positie 18 naar 11 te stijgen. In 2017 gingen zij via de 5e positie naar de 1e in 2018 en 2019. DELA stond in 2018 nog op de 7e positie als beste werkgever van Europa waar zij nu (1 jaar later) de 2e positie van hebben gemaakt

Bekijk alle uitvaartpolissen van 2020

Waardering

8.9 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

8.750

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 9,74

Levenslange premielooptijd

Geen advieskosten

Waardevaste premie

Waardering

8.6 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 8.000

Kinderen gratis?

tot 21 jaar

Maandelijkse premie

€ 9,98

✓ Premielooptijd tot 85 jaar

✓ 10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg

✓ Wensen tijdens looptijd aanpasbaar

Waardering

8.4 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

€ 9.000

Kinderen gratis?

tot 18 jaar

Maandelijkse premie

€ 12,32

✓ Levenslang verzekerd

Altijd één vast aanspreekpunt
Deskundig & betrouwbaar
  • Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 05-08-1987 (32 jaar), niet-roker.
  • Laatste keer gecontroleerd: 07-09-2020
Laatst geüpdatet op