BEGRAFENIS VERZEKEREN BIJ MONUTA?

Als je kijkt naar alle aanbieders van begrafenisverzekeringen zal Yarden je vast bekend in de oren klinken, de afgelopen jaren hebben er namelijk talloze Nederlanders gekozen voor een Yarden begrafenisverzekering. Yarden vindt het belangrijk dat iedereen zich kan verzekeren voor alle kosten die komen kijken bij de begrafenis en heeft dus verschillende soorten polissen beschikbaar voor iedere wens of behoefte.

Volgens Yarden moet iedere nabestaande zonder stress en in alle rust kunnen nadenken over het belangrijke afscheid van een geliefde, dat moet kunnen zonder allerlei stress of financiële druk. Door te kiezen voor een passend polis weet je zeker dat alle kosten van de begrafenis gedekt zijn en kun je op een rustige en fijne manier afscheid nemen van een geliefde.

Weten of Yarden de beste keuze is voor het verzekeren van je begrafenis? Bekijk dan eerst alle aanbieders en vergelijk deze op prijs, kwaliteit en mogelijkheden. Gebruik onze handige tool om alle kosten te berekenen zodat je precies weet welke aanbieder het beste bij je past.

LEES DE REVIEW & KOM ALLES TE WETEN OVER DE POLIS VAN Yarden

BETAAL DE BESTE PRIJS VOOR JE POLIS DOOR GOED TE VERGELIJKEN

JE KUNT BIJ ONS VOLLEDIG ONAFHANKELIJK ALLE AANBIEDERS BEKIJKEN

Het Laatste wensen pakket van Yarden

Wanneer u ervan verzekert wilt zijn dat uw afscheid volledig en goed geregeld is, raden wij sterk aan om een begrafenisverzekering af te sluiten. Een degelijke aanbieder van zo’n verzekering is Yarden met haar Mijn Laatste Wensen begrafenispolis.

Zij bieden een zeer flexibele polis met een relatief lage maandpremie. Hoe uw verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bepaalt u volledig zelf, dit kan in producten en diensten zijn of in een bepaald bedrag.

Het tweede plusplunt van de begrafenispolis van Yarden is het feit dat kinderen tot de leeftijd 21 jaar zonder extra kosten kunnen worden meeverzekerd. We gaan nog even terug naar de flexibiliteit van de polis, wat houdt dit nou in? Wilt u direct een begrafenisverzekering vergelijken, klik op de groene button. Wil je reviews lezen over Nuvema, DELA, of Monuta

yarden begrafenisverzekering
begrafenisverzekering yarden

Flexibiliteit van het Mijn Laatste Wensen pakket

De flexibiliteit van de polis heeft vooral betrekking tot de optie tot aanpassingen op basis van veranderende wensen of omstandigheden.

Hierboven op is er de vrijheid om te kiezen hoe je het bedrag laat uitbetalen. Uit de praktijk blijkt dat de wensen en omstandigheden van verzekerden in de loop der tijd flink veranderen, hierom is het erg fijn om een verzekeraar te hebben die flexibel met uw polis omgaat.

Wijze van uitkering

Bij de begrafenisverzekering van Yarden is er een grote vrijheid in de te kiezen wijze van uitbetaling. U kunt er allereerst voor kiezen om alle kosten van de uitvaart te laten dekken, denk hierbij aan de kist of het vervoer. Alle facturen die er bij komen kijken worden gedekt door het maximaal verzekerde bedrag.

Éen groot pluspunt van deze keuze is het feit dat de begrafenisverzekering al veel voor uw nabestaanden geregeld heeft, denk hierbij aan de begrafenisondernemer en de kosten van het graf of de crematie. Deze keuze wordt ook wel een naturapolis genoemd.

Ook is er de optie om de volledig opgebouwde polis in geld uit te laten keren. Zo creërt U voor uw nabestaanden erg veel vrijheid en zo kunnen ze de uitvaart inrichten naar hun wensen om vredig afscheid te kunnen nemen. Dit wordt ook wel een Kapitaal polis genoemd, maar er zit wel een keerzijde aan deze keuze.

Verkijk u niet op alle zaken die geregeld moeten worden

Uw nabestaanden moeten voor de uitvaart enorm veel regelen, verkijk u niet op alle zaken die in orde moeten komen. Bij de keuze bestaat er dus de kans dat de nabestaanden niet op een rustige manier afscheid hebben kunnen nemen, en dat is waar een uitvaart om draait. Een mooi en waardig afscheid.

Een bundeling van Natura en Kapitaal

Voor degene die niet kunnen kiezen tussen beide opties, heeft bij Yarden de optie om te kiezen voor gebundeld pakket in de vorm van een Natura & Kapitaal polis. Hierbij worden, zoals de naam al zegt, twee verschillende verzekeringen gecombineerd. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk?

Bij overlijden wordt een vooraf bepaald deel uitgekeerd in geld en het overige deel in diensten en producten die er bij een uitvaart komen kijken. Het voordeel van deze combi – verzekering is het feit dat de uitvaart al voor een groot deel is geregeld. Wanneer nabestaanden persoonlijke wensen willen toevoegen aan de uitvaart wordt dit bekostigd met de polis van de Kapitaalverzekering.

yarden natura begrafenisverzekering
begrafenisverzekeringen yarden

Waarom Yarden kiezen?

In tegenstelling tot andere begrafenisverzekeringen verzekert Yarden u ervan, ongeacht welke soort polis uitbetaling gekozen, dat alle kosten voor de uitvaart gedekt zullen worden. Dus ook als er bijvoorbeeld een wijziging in de locatie van de uitvaart voordoet. Yarden zal deze mogelijk extra gemaakte kosten dekken. Yarden is in vergelijking tot haar concurrentie op dit gebied erg toegankelijk en gelooft daadwerkelijk in een waardig en zorgeloos afscheid.

Het persoonlijke karakter van de uitvaart

Bij Yarden staat een persoonlijk karakter hoog in het vaandel. Zij zorgen er dan ook voor dat er bij elke uitvaartverzorging een persoonlijk karakter aanwezig is. Wil je meer weten over een begrafenisverzekering afsluiten?

Dit persoonlijke karakter handelt volledig en op een professionele wijze met het oog op de nabestaanden die in een zeer moeilijke periode terecht zijn gekomen. Er is niet alleen emotionele steun die immens belangrijk is bij het afscheid nemen maar de uitvaartverzorger neemt ook enorm veel regelzaken over.

Wanneer Yarden uw uitvaart verzorgt is er altijd sprake van een uitermate professionele aanpak. Ze begeleiden de nabestaanden naar het moment van het laatste afscheid door middel van het overnemen van veel praktische zaken. Helaas is Yarden in 2018 slecht in het nieuws gekomen door een manager die fraude pleegde, lezen wat er gebeurt is? Kijk hier.

Bij een melding van een overlijden wordt er direct een uitvaartverzorger voor een bezoek aan de nabestaanden verzorgt. Bij dit bezoek worden de eerste zaken geregeld en nabestaanden worden uitgebreid geïnformeerd over de weg naar de uitvaart toe.

Zoals al eerder vermeld, de uitvaartondernemer neemt enorm veel praktische zaken van uw nabestaanden over en handelt volledig naar uw wensen en behoeften.

Op de uitvaart zelf zorgt de uitvaartondernemer ook dat alles goed geregeld is en netjes verloopt. Alles met het oog op uw nabestaanden zodat zij op een mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen.

De pluspunten van de Mijn Laatste Wensen

Wanneer u kiest voor een Yarden begrafenisverzekering zitten hier een aantal pluspunten aan verbonden.

Wanneer er wordt gekozen voor een uitvaartverzorger vanuit Yarden krijgt u 10% extra budget op het totale verzekerde bedrag.

Dit is natuurlijk niet vrij te besteden maar moeten aan de uitvaart uitgegeven worden. Om deze reden wordt het extra budget uitgekeerd in diensten of extra producten.

Een tweede pluspunt van de Mijn Laatste Wensen polis is het feit dat het totale verzekerde bedrag tussentijds verhoogd of verlaagd kunnen worden.

Verzekerd bedrag indexeren

Ook is er de mogelijkheid om het verzekerde bedrag te laten indexeren. Dit houdt in dat er een automatische aanpassing aan uw totale verzekerde bedrag wordt verricht, deze aanpassing wordt in werking gezet wanneer er inflatie plaatsvindt.

Uw geld wordt immers minder waard waardoor uw totale verzekerde bedrag in waarde zal dalen en uiteindelijk minder aan kosten zal kunnen dekken.

Wanneer u daadwerkelijk kiest voor de polis van Yarden worden er maar drie makkelijke vragen gesteld omtrent uw gezondheid. Dit is niet tijdrovend en snel geregeld, het kan bovendien allemaal online.

yarden begrafenisverzekeringen
mijn laatste wensen begrafenisverzekering

Het online afsluiten van een Yarden polis

Yarden biedt enorm veel voordelen. De afsluiting kan volledig online, in maar een paar minuten geregeld worden. Binnen een paar minuten bent u ervan verzekerd dat uw nabestaanden zich niet meer zorgen hoeven te maken over de financiële kant van uw afscheid. Yarden biedt veel verschillende polissen aan, de voordeligste premie is vanaf 1,99 euro per maand.

Hoe duur is die maandelijkse premie dan?

De uiteindelijke kosten van de maandelijkse premie worden aan de hand van meerdere factoren vastgesteld. Het hangt sterk af van de persoonlijke wensen die ingewilligd moeten worden bij de uitvaart, het een kost nou eenmaal meer dan het ander. Een tweede factor die erg belangrijk is voor de maandelijkse premie is de leeftijd waarop u de verzekering afsluit.

Hoe ouder u bent, hoe hoger de maandelijkse premie. Yarden biedt een makkelijke widget die u aan de hand van een paar simpele vragen meeneemt naar uw persoonlijke maandpremie.

Bij deze vragen dient er ook een totaal verzekerd bedrag gekozen te worden. Denk bij het afsluiten van een polis, bij welke aanbieder dan ook, goed na over de kosten van uw wensen.

Wanneer u uw ideale polis hebt gevonden kunt u op een gemakkelijke manier de polis afsluiten. Tevens kunt u gezinsleden toevoegen aan de polis, want zoals eerder vermeld worden personen tot 21 jaar gratis meeverzekerd. 

Wil je meer lezen over uitvaartpolissen? Klik dan op de link.

Hoe te handelen met een terminale ziekte bij Yarden?

Wanneer de situatie zich voordoet dat een verzekerde een terminale ziekte ondervindt voorziet Yarden de optie om een bepaald deel van het totale verzekerde bedrag op te nemen.

Het gaat hier om nooit meer dan 50% van het totale verzekerde bedrag. Het geld hoeft niet per definitie aan de uitvaart worden besteed maar kan ook worden uitgegeven aan bijvoorbeeld een laatste vakantiereis of extra thuiszorg.

Meer informatie over terminale ziekte en een begrafenispolis?

euthanasie begravenisverzekering

Begin MET het vergelijken van yarden begrafenisverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op