MONUTA BEGRAFENISVERZEKERING

Monuta staat bekend als een van de grootste begrafenisverzekering aanbieders van Nederland. Het is natuurlijk niet zomaar dat Monuta is uitgegroeid tot deze bekende naam, dit komt door de brede pakketkeuze en scherpe premies die deze verzekeraar biedt.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies van begrafenisverzekeringen.

Op 1 centrale plaats begrafenisverzekering vergelijken

 

Betaal minder premie voor je begrafenisverzekering

 

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

 

flexibele begrafenisverzekering van Monuta

Je kunt bij Monuta verschillende pakketten afsluiten voor begrafenisverzekeringen. De pakketten bestaan altijd uit een pakketbedrag en een vrij te besteden bedrag waarmee u specifieke wensen voor de begrafenis kunt verzekeren.

Het pakket van Monuta bedraagt standaard 4500 euro. De rest is vrij te besteden. Om een beter beeld te scheppen van het aanbod van Monuta hebben we hieronder alle pakketten in detail beschreven.

Premie van de Monuta begrafenisverzekering

De premie van de Monuta begrafenisverzekering kan per persoon verschillen, het hangt namelijk af van de pakketkeuze en leeftijd waarop u de begrafenisverzekering af sluit.

Monuta biedt voordelige pakketten met goede dekkingen. Voor iedereen is er wel een geschikt pakket, Monuta biedt er namelijk drie.

monuta begrafenisverzekering
monuta begrafenispakket

Pakket 1 : De Monuta Uitvaart Basis Verzekering

Het goedkoopste pakket van Monuta. U bent met deze begrafenisverzekering verzekerd voor een bedrag van 7000 euro. Dat is relatief laag en als u wat meer wensen heeft kunt u bij Monuta terecht voor de Uitvaart Plus verzekering en de Uitvaart Top verzekering waarbij je voor 8500 euro of 10.000 euro bent verzekerd.

Het is natuurlijk wel zo dat dit invloed heeft op de maandelijkse premie, maar dit gaat om een paar euro extra per maand. Het is dus mogelijk om achteraf uw begrafenisverzekering bij te stellen.

Pakket 2 : De Monuta Flexibel Verzekering

De uitvaart flexibel verzekering dekt de meest belangrijke begrafeniskosten. De dekking van deze begrafenisverzekering is 6000 euro, maar u bent zelf vrij om nog de begrafenisverzekering uit te breiden tot een groter pakket. De flexibiliteit van de Monuta begrafenisverzekeringen ligt dan ook erg hoog

Ook kunt u bij deze begrafenisverzekering van Monuta heeft u een bedrag vrij besteden tussen de € 1.500,- en € 10.500,-. Dit bedrag kunnen nabestaanden gebruiken om aanvullende kosten te dekken. U kunt daarbij denken aan een asbestemming, grafkosten of een uitgebreide koffietafel.

Het is wel belangrijk om te realiseren dat de waarde van het pakket jaarlijks wordt verhoogd. Dit omdat de kosten van een uitvaart jaarlijks stijgen. Het maximale bedrag waarvoor u uzelf kunt verzekeren is € 15.000. Wil je inzicht in de kosten van een uitvaart dan kunnen we je door sturen naar de kosten tool van uitvaartpolis-online.

monuta uitvaartverzorgers
monuta verzekering

Pakket 3 : De Monuta Uitvaart Geld verzekering

De uitvaart Geld begrafenisverzekering is een eenvoudige verzekering. Als de verzekerde overlijdt wordt er een vast bedrag overgemaakt naar de nabestaanden. Je kunt dit bedrag verzekeren voor minimaal 1500 euro en voor maximaal 15.000.

Je kunt bij Monuta alle kanten op met de begrafenisverzekering. Voor ieders persoonlijke voorkeur is er een invulling mogelijk.
Als de begrafenis door Monuta mag worden verzorgd, kan het zijn dat uw nabestaanden ook nog een korting op de uitvaartnota ontvangen.

Maar dit is afhankelijk van het soort verzekering dat u gekozen heeft. In uw begrafenisverzekering polis leest u of en hoeveel korting uw nabestaanden kunnen ontvangen. Monuta biedt ook een uitvaartpolis aan. 

 

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op