NATURA BEGRAFENISVERZEKERING, LEES ER HIER ALLES OVER

We hebben gemerkt dat er veel mensen vragen hebben over de natura begrafenisverzekering, daarom gaan we er hieronder wat meer over vertellen. Veel mensen verwachtten dat je bij een verzekering geld uitgekeerd krijgt, maar dit is niet het geval bij de natura begrafenisverzekering. Deze verzekering vergoedt namelijk alleen maar de diensten en producten die komen kijken bij een begrafenis. Lees snel verder als je meer wilt lezen over de natura begrafenisverzekering.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies van natura begrafenisverzekeringen.

Op 1 centrale plaats begrafenisverzekeringen vergelijken

 

Betaal minder premie voor je begrafenisverzekering

 

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

 

Jij kiest de producten en diensten

Jij of je nabestaanden kunnen zelf kiezen welke producten of diensten er moeten zijn voor de begrafenis. De uitvaartverzorger gaat de gevraagde wensen uitvoeren en vervolgens betaald de verzekeraar deze kosten. Het grote voordeel aan een natura begrafenisverzekering is dat je nabestaanden niet met financiële problemen komen te zitten.

Zo hoeven nabestaanden bijvoorbeeld geen aandacht te besteden aan facturen en prijzen van de begrafenis. Jouw nabestaanden kunnen in de al moeilijke periode zich nu beter focussen op de rouwperiode, om het verlies te verwerken. Al met al zorgt de verzekeraar dus voor alle financiële kanten van een begrafenis.

natura begrafenisverzekering
natura begrafenis verzekering

Er bestaan ook vaste begrafenis pakketten

Je hebt net kunnen lezen dat je zelf kunt kiezen welke producten en diensten je wilt gebruiken voor jouw begrafenis, maar er zijn ook bepaalde begrafenis & uitvaart polissen waar dit al vast staat. Je kunt dan dus niet zelf kiezen wat je wil, dit staat vermeld in de polisvoorwaarden van de betreffende natura begrafenisverzekering. Kies je voor een vast begrafenispakket, dan wordt de begrafenis geregeld, maar je moet wel bijbetalen voor alle extra’s die je kiest.

Wil je toch liever wel een natura begrafenisverzekering, kijk dan eens naar de begrafenisverzekering van Nuvema. Bij deze verzekeraar bepaal je zelf welke diensten en producten je wil. Kosten worden tot het verzekerde bedrag vergoed door de verzekeraar. Houd dus goed rekening met de dekking van jouw verzekering.

Goed voorbereid zijn

Ben je er nu al uit en weet je hoe jouw begrafenis eruit moet komen te zien, dan is een natura begrafenisverzekering de beste optie voor jou. Jouw kosten en diensten die komen kijken bij een begrafenis worden van tevoren vastgesteld. Zo bent u verzekerd tegen onverwachte kosten en weet je direct waar je aan toe bent.

Ook raden we aan om alle aanbieders van natura begrafenisverzekeringen te vergelijken met elkaar, op deze manier ben je verzekerd van een verzekering met de goedkoopste maandelijkse premie.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op