NUVEMA BEGRAFENISVERZEKERING

Het hebben van een begrafenisverzekering en euthanasie, een lastig onderwerp, hoe wordt er gehandeld in de praktijk?  De meeste begrafenis verzekeraars zijn bij dit soort complexe kwesties waarin euthanasie voorkomt gewoon bereid om een bedrag uit te keren. Maar wel zijn er voorwaarden die beperkend kunnen zijn waar je wel degelijk rekening mee moet houden.

Wilt u nu al een Nuvema begrafenisverzekering vergelijken? Klik dan op de button! Als u toch liever wat meer leest over uitvaartpolissen? Klik dan snel op de link.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies van een begrafenisverzekering.

Op 1 centrale plaats begrafenisverzekeringen vergelijken

Betaal minder premie voor je begrafenispolis

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

Persoonlijk contact is belangrijk bij een begrafenis

De begrafenis is erg belangrijk en uniek in ieders leven. De inhoud en vorm van de begrafenis is vaak verschillend voor veel mensen. Nuvema vindt het daarom belangrijk om een persoonlijke Nuvema begrafenisverzekering te leveren waarbij rekening word gehouden met persoonlijke wensen, er is voor iedere cultuur, wens en geloof plek bij Nuvema.

Door deze aanpak levert Nuvema voor elke klant een op maat gemaakte begrafenisverzekering.

Nuvema begrafenisverzekering
begrafenisverzekering nuvema

De Nuvema begrafenisverzekering is belangrijk voor uzelf en nabestaanden

De Nuvema begrafenisverzekering sluit je af om jezelf en de nabestaanden in te dekken voor kosten die niet gedragen kunnen worden. Een begrafenis kan namelijk een behoorlijk dure aangelegenheid worden, zeker als u extra wensen heeft.

Het komt vaak voor dat u die verzekering achteraf niet nodig had. Bij een begrafenisverzekering is dat anders want iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

De begrafenis is geen leuk onderwerp, en veel mensen willen er niet al te lang bij stil staan. Toch raden we aan om er goed over na te denken en het daarna los te laten, als u uw wensen nu vast legt en goed regelt weet u zeker dat de nabestaanden een grote zorg wordt ontnomen.

Is een begrafenisverzekering nodig als ik een overlijdensrisicoverzekering heb?

Een overlijdensrisicoverzekering is wat anders dan een begrafenisverzekering. Een risicoverzekering heeft in veel gevallen betrekking op de hypotheek en zorgt ervoor dat deze afgelost wordt mocht je overlijden.

Als je je geen zorgen wilt maken over de kosten en het regelen van de begrafenis, dan is het verstandig om een begrafenisverzekering af te sluiten zodat deze kosten gedekt zijn. Er zijn ook meerdere begrafenisverzekeringen zoals Dela & Yarden. Echter is het wel zo dat we je aanraden om eerst goed te kijken naar de Nuvema begrafenisverzekering, dit vanwege voordelige prijzen. Deze zijn te vinden in onze handige vergelijker!

Moet ik het doorgeven als ik ergens anders een begrafenisverzekering heb afgesloten?

Ja, je kunt het beste aan de gekozen begrafenisverzekeraar aangeven dat je een overstap gemaakt hebt. Nuvema vult het verzekerde bedrag dat je hebt gespaard aan met hun verzekering, zodat je op maat verzekerd bent. 

Als je niet zeker weet of je dit al hebt doorgegeven aan Nuvema kun je op de polis zien dat je verzekerd bent en succesvol bent overgestapt. Begrafenisverzekering afsluiten is tegenwoordig niet meer moeilijk!

Wat gebeurt er met het restant van een begrafenisverzekering?

Als er een bedrag overblijft na de begrafenisverzekering kan het bedrag in sommige gevallen worden uitgekeerd aan de nabestaanden, maar je moet wel goed opletten want dit is lang niet zo bij alle begrafenisverzekeringen omdat er verschillende soorten zijn. 

begrafenisverzekeringen nuvema
begrafenisverzekering nuvema aanschaffen

Nuvema begrafenisverzekering afsluiten

Wanneer u ervoor kiest om een begrafenisverzekering te nemen van Nuvema, dan bepaalt u helemaal zelf wat u precies wilt verzekeren voor uw eigen begrafenis. Nuvema verzekerd een verzekerde met een minimaal bedrag, wat aangevuld kan worden met persoonlijke wensen.

Je kan het zo gek niet bedenken, vrijwel alles is mogelijk wanneer je kiest voor een Nuvema begrafenisverzekering. Je betaalt bij Nuvema een maandelijkse premie die gebaseerd is op uw persoonlijke wensen bij de begrafenis. Zo betaal je dus maandelijks een premie, alleen voor wat u nodig vindt.

Kosten begrafenisverzekering Nuvema

Kosten van een begrafenisverzekering van Nuvema worden bepaald op basis van de lokale prijzen. Het is namelijk zo dat elke gemeente verschillende prijzen heeft als het om grafkosten gaat. Zo kunnen sommige gemeenten wel honderden euro’s met elkaar verschillen, qua grafkosten.

Om deze reden werkt Nuvema niet met gemiddelde prijzen, echter proberen ze wel wensen en bijkomende kosten zo dicht mogelijk bij elkaar aan te laten sluiten. Ook biedt Nuvema elk jaar een handige prijscheck, zo wordt er jaarlijks gecontroleerd op de premies nog in orde zijn. 

De flexibele Nuvema begrafenisverzekering

Zoals net gezegd kunt u bij de verzekering van Nuvema er zelf voor kiezen wat u wilt verzekeren voor uw begrafenis. Uiteraard kan het zo zijn dat uw wensen door de jaren heen veranderen, Nuvema begrijpt dit ook. Om deze reden kunt u een verzekering/pakket kosteloos aanpassen.

Net zoals met veel producten stijgen de prijzen jaarlijks. Dit is dan ook het geval bij begrafenis, ze worden jaarlijks steeds een stukje duurder. Nuvema vindt het daarom belangrijk om jaarlijks te checken of de begrafenis kosten gestegen zijn. Blijkt dit hoger geworden te zijn, dan biedt Nuvema een voorstel aan met een verhoogd verzekerd bedrag. Zo zit u nooit met onverwachte kosten bij plotseling overlijden.

Kies uw eigen uitvaartverzorger

Bij Nuvema kunt u dus zelf bepalen wat u wilt verzekeren met uw begrafenis verzekering, maar ze bieden nog een leuke optie. Namelijk de optie om zelf te kiezen waar u het verzekerde bedrag besteed, zo kun je voor elke uitvaartverzorger kiezen en de perfecte keus maken voor uw begrafenis. Kijk hier voor alle beschikbare uitvaartverzorgers.

Prijzen worden dan ook gevormd op basis van lokale uitvaartverzorgers van de verzekerde. Zo kunt u of nabestaanden altijd zelf kiezen wie uw begrafenis verzorgt.

nuvema flexibele begrafenisverzekering

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op