Contact
Wij helpen je graag!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Veel gestelde vragen

Neem een kijkje, wellicht staat je vraag & het antwoord er bij.

Wij luisteren graag naar je

De vraag naar een passende uitvaart- en/of overlijdensrisicoverzekeringen onder Nederlanders is de afgelopen jaren sterk gestegen. Desondanks heeft de meerderheid weinig tot geen kennis over deze verzekeringsproducten. Maar geen paniek, dit is vanaf nu voorbij! Door te vergelijken zeg je gedag tegen onnodig dure polissen en weet je precies waar je aan toe bent.

Op Uitvaartpolis-online.com kun je naast het vergelijken van alle aanbieders ook terecht voor actuele informatiegidsen. Het kan natuurlijk zijn dat een vraagstuk onbehandeld is gebleven, laat het ons vooral weten, tips & vragen zijn welkom.


Op zoek naar een uitvaartverzekering of ORV?

Contact formulier

Heb je een vraag, opmerking of goed advies? Wij horen ze graag, voor ons zijn ze van grote waarde. Maak gebruik van het contactformulier of mail naar info@uitvaartpolis-online.com

Onze expert staan altijd voor je klaar. We zien je email graag tegemoet.

- Team Uitvaartpolis-online.com

Waarmee kunnen we je helpen?

We zullen zo snel mogelijk reageren op je mail.

Contact page form

Bezoekadres

Uitvaartpolis-online.com

LGX BV
Klokgebouw 141
5617AB Eindhoven

*Voor een bezoek aan onze locatie is een afspraak nodig.

Over Uitvaartpolis-online.com

Belangrijke vragen die je zou kunnen stellen over onze website.

Waarom kiezen voor ons?

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders vraag hebben naar een passende uitvaart en/of overlijdensrisicoverzekering en weinig weet hebben van deze producten, dit is vanaf NU voorbij!

Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet naar te dure polissen moet gaan, maar naar leukere dingen zoals vakantie en dagjes weg met de familie! Maak gratis gebruik van onze diensten en bespaar jezelf honderden euro’s op een uitvaartpolis en/of overlijdensrisicopolis.

Wie zijn wij?

Wij zijn Uitvaartpolis-Online.com, welke op onze website. Samen met ons team streven we elke dag naar meer en zijn we dagelijks bezig met updates, nieuwtjes & het waardevoller maken van de huidige gidsen.

We proberen er zo goed mogelijk voor te zorgen dat je de meest actuele aanbiedingen van verzekeraars voorgeschoteld krijgt. Tezamen met inhoudelijke informatie over de polis weet je precies waar je aan toe bent.

Team van specialisten

Het team van Uitvaartpolis-online.com is een diverse groep met veel ervaring in de verzekeringbranche. Onze specialisten in de uitvaartbranche en onze web ontwikkelaars steken de koppen dagelijks bij elkaar. Hierbij hebben we al veel gehad aan feedback van onze bezoekers, dit is dan ook van harte welkom.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten via de mail info@uitvaartpolis-online.com. We zullen zo spoedig mogelijk reageren, doorgaans is dit binnen 24 uur.

Dat stellen wij op prijs

Uitvaartpolis-online.com is een vergelijkingsite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service verbeteringen of website verbeteringen, die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte deal te vinden.

Laat je mening of suggestie achter in de comment sectie of stuur ons een mailtje. Het team zorgt ervoor dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt op jouw vraag of suggestie. Ons team bedankt vooraf alvast voor de mogelijke verbeteringen die ontstaan uit jouw suggesties of mening!