Over ons
Wie zijn wij?

Maak kennis met Uitvaartpolis-online.com, wij zijn in 2015 opgericht met als doel om de uitvaart- en ORV markt transparanter, duidelijker & goedkoper te maken voor onze bezoekers. Gebruik de handige informatiegidsen & vergelijk het gehele aanbod.

Veel gestelde vragen

Neem een kijkje, wellicht staat je vraag & het antwoord er bij.

Vergelijk onafhankelijk & transparant

Met ons team hebben wij ervaren dat de vraag naar een passende uitvaart en/of overlijdensrisicoverzekering steeds hoger wordt. Helaas is de kennis niet altijd op up to date, maar gelukkig is dit vanaf NU voorbij! Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet naar te dure polissen moet gaan, maar naar leukere dingen zoals vakantie en dagjes weg met de familie! Maak gratis gebruik van onze diensten en bespaar jezelf honderden euro’s op een uitvaartpolis en/of overlijdensrisicopolis.

Uitvaartpolis-online.com is een vergelijkingsite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service- of website verbeteringen die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte polis te vinden.


Op zoek naar een uitvaartverzekering of ORV?

Bezoekadres

Uitvaartpolis-online.nl

LGX B.V.
Klokgebouw 141
5617AB Eindhoven

*Voor een bezoek aan onze locatie is een afspraak nodig.

Over Uitvaartpolis-online.com

Belangrijke vragen die je zou kunnen stellen over onze website.

Waarom kiezen voor ons?

Met ons team hebben wij ervaren dat er steeds meer Nederlanders vraag hebben naar een passende uitvaart en/of overlijdensrisicoverzekering en weinig weet hebben van deze producten, dit is vanaf NU voorbij!

Wij vinden dat jouw zuurverdiende geld niet naar te dure polissen moet gaan, maar naar leukere dingen zoals vakantie en dagjes weg met de familie! Maak gratis gebruik van onze diensten en bespaar jezelf honderden euro’s op een uitvaartpolis en/of overlijdensrisicopolis.

Wie zijn wij?

Wij zijn Uitvaartpolis-Online.com, welke op onze website. Samen met ons team streven we elke dag naar meer en zijn we dagelijks bezig met updates, nieuwtjes & het waardevoller maken van de huidige gidsen.

We proberen er zo goed mogelijk voor te zorgen dat je de meest actuele aanbiedingen van verzekeraars voorgeschoteld krijgt. Tezamen met inhoudelijke informatie over de polis weet je precies waar je aan toe bent.

Team van specialisten

Het team van Uitvaartpolis-online.com is een diverse groep met veel ervaring in de verzekeringbranche. Onze specialisten in de uitvaartbranche en onze web ontwikkelaars steken de koppen dagelijks bij elkaar. Hierbij hebben we al veel gehad aan feedback van onze bezoekers, dit is dan ook van harte welkom.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten via de mail info@uitvaartpolis-online.com. We zullen zo spoedig mogelijk reageren, doorgaans is dit binnen 24 uur.

Dat stellen wij op prijs

Uitvaartpolis-online.com is een vergelijkingsite, die altijd streeft naar innovatie, kwaliteit en service. Daarom is jouw mening van groot belang voor ons! Het team stelt het zeer op prijs wanneer je jouw suggesties of meningen aan ons laat horen. Denk hierbij aan service verbeteringen of website verbeteringen, die het voor jou nog makkelijker maken om een goedkope en geschikte deal te vinden.

Laat je mening of suggestie achter in de comment sectie of stuur ons een mailtje. Het team zorgt ervoor dat je binnen 24 uur een reactie terug hebt op jouw vraag of suggestie. Ons team bedankt vooraf alvast voor de mogelijke verbeteringen die ontstaan uit jouw suggesties of mening!