Begrafenisverzekering vergelijken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn in 2021.

Altijd 100% onafhankelijk de beste begrafenisverzekeringen vergelijken, volledige prijzen zonder kleine lettertjes en alle kosten inzichtelijk maken in 3 minuten.

✓ Lees over alle aspecten die met begrafenisverzekeringen te maken hebben
✓ Alle aanbieders en diensten onafhankelijk langs elkaar houden
✓ Makkelijk kosten berekenen om de laagste prijs te vinden
✓ Direct op de hoogte van het laatste nieuws rondom polissen

Begrafenisverzekering vergelijken?

Op zoek naar de beste polis? Bekijk dan de TOP 5.

Makkelijk kosten berekenen?

Binnen 2 minuten een goede berekening van alle kosten.

Op zoek naar informatie?

Bekijk alle informatie over begrafenisverzekeringen

Meest gestelde vragen over begrafenisverzekeringen.

Wat kost een begrafenisverzekering?

Een begrafenisverzekering kost gemiddeld tussen de 7 a 10 euro per maand. Let op, de kosten van een begrafenisverzekering kunnen behoorlijk variëren omdat ze van een aantal belangrijke factoren afhankelijk zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de looptijd, de leeftijd van de verzekerde en de specifieke wensen die gedekt moeten worden door de begrafenisverzekering. Om je te helpen hebben we alle factoren van de kosten begrafenisverzekering op een rijtje gezet:

De totale kosten die gedekt moeten worden door de begrafenis verzekering

Misschien klinkt het wel vanzelfsprekend, maar de kosten van de begrafenis bepalen natuurlijk voor een groot deel wat de maandelijkse premie begrafenisverzekering gaat worden.

 • Doorgaans kost een begrafenis tussen de € 6.500 en € 11.000, de persoonlijke wensen spelen hier een grote rol in.
 • Het is dus belangrijk om goed te kijken naar je eigen wensen en het te dekken bedrag. Deze factoren spelen de grootste rol in het antwoord op de gestelde vraag, wat kost een begrafenisverzekering?

Het gekozen pakket en de dekkingsgraad

Er zijn diverse pakketten beschikbaar als we naar alle begrafenisverzekeringen kijken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dienstenpakket, maar het is ook zeker mogelijk om een vrij te besteden bedrag te verzekeren.

 • De keuze uit het dienstenpakket of een vrij te besteden bedrag heeft ook invloed op de begrafenisverzekering kosten.

Begrafenisverzekering en grafkosten

Nog een factor in de totale kosten van de begrafenisverzekering kosten is de grafsteen. Een monument kan behoorlijk duur zijn, deze kosten moeten natuurlijk wel door de begrafenis verzekering gedekt worden.

 • Kijk daarom goed naar de specifieke kosten voor bijvoorbeeld een grafsteen, ook is het slim om te kijken naar de grafkosten per gemeente, deze kunnen namelijk behoorlijk verschillen.

Vergelijk begrafenisverzekering of bereken kosten

We raden onze bezoekers aan om een goede berekening te maken van de begrafenisverzekering kosten, je kunt daar onze handige tool voor gebruiken.

 • In de tool kun je een volledig gepersonaliseerde kostenopgave maken en de dekking van alle verschillende begrafenisverzekeraars bekijken.
 • Daarna kun je deze begrafenisverzekeraars op je gemak vergelijken op maandelijkse premie, zo betaal je nooit te veel premie begrafenisverzekering voor zaken die je bijvoorbeeld niet nodig hebt.

 

Wat is de goedkoopste begrafenisverzekering?

Als je op zoek bent naar de goedkoopste begrafenisverzekering kan deze zoektocht nog wel eens tegenvallen. Je hebt tegenwoordig behoorlijk wat aanbieders en je weet niet precies wat de totale kosten van je gewenste begrafenis zijn.

Het is slim om goed onderzoek te doen want er kan een behoorlijk verschil zitten tussen de goedkoopste begrafenisverzekeringen en de duurdere varianten.

Soms is dat logisch, soms ook niet, elke begrafenisverzekeraar heeft namelijk andere pakketprijzen die aansluiten op bepaalde wensen.

Je hebt twee verschillende opties, ga zelf aan de gang met de handige kostentool om een goed beeld te krijgen van je begrafenisverzekering kosten en maak een vergelijking van alle verschillende begrafenisverzekeraars.

Wil je liever diep onderzoek doen op de juiste manier? Begin dan met het lezen van onze gids over hoe je gemakkelijk een goedkope begrafenisverzekering kunt vinden die aansluit op je persoonlijke wensen.

Hoe werkt een begrafenisverzekering?

Sommige mensen vragen ons hoe een begrafenisverzekering werkt. Gelukkig is dat best wel simpel, een begrafenisverzekering werkt op de volgende manier. Als je een begrafenispolis afsluit kunnen de kosten voor een begrafenis worden gedekt.

Dat betekent dat de nabestaanden geen kosten hoeven te maken voor een begrafenis omdat deze gedekt worden door de begrafenisverzekeraar.

 • Daar staat tegenover dat je een maandelijkse premie moet betalen aan de begrafenisverzekeraar. Als je aan de betalingsverplichtingen voldoet wordt er bij overlijden een dienstenpakket geleverd of er wordt een bedrag uitgekeerd waar de kosten mee gedekt kunnen worden.
 • Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar en eigenlijk iedere begrafenis kan op hoogst persoonlijke wijze worden ingevuld. Meer weten over de invulling van de begrafenisverzekering premie? Lees hierboven het antwoord op de vraag: Wat kost een begrafenisverzekering?

 

Begrafenisverzekering verplicht in Nederland?

We krijgen nog regelmatig de vraag is de begrafenisverzekering verplicht in Nederland? Het antwoord is gelukkig simpel, in Nederland is het niet verplicht om een begrafenis verzekering af te sluiten. Toch kiest ruim 70% van de Nederlanders er voor om een begrafenisverzekering af te sluiten.

Dat is ook logisch want je kunt een behoorlijk groot risico afdekken tegen een scherpe maandelijkse premie, de grootste factor in de beslissing blijft natuurlijk het welzijn van de nabestaanden.

Niet verplicht, wel raadzaam

Een begrafenisverzekering is dus niet verplicht, maar veel mensen willen zeker weten dat hun nabestaanden niet met hoge kosten achterblijven. Daarnaast is het wel een comfortabele gedachte dat er iedere maand een klein bedrag wordt weggezet voor later.

 • Omdat het niet verplicht is kiezen mensen er ook voor om te sparen voor de begrafenis. Je hebt daar echter wel een hoge mate van discipline voor nodig en je bent ten alle tijden zelf aansprakelijk, een begrafenisverzekering afsluiten neemt deze onzekerheid en het risico weg.

 

Heb je de begrafenisverzekering echt nodig?

Heb je de begrafenisverzekering nodig? Een logische vraag want je wil je natuurlijk niet onnodig verzekeren. Het antwoord ligt voornamelijk aan je eigen financiele situatie.

Heb je veel kapitaal op je bankrekening staan, of ben je al jaren aan het sparen voor een begrafenis? Dan is de kans niet groot dat je een begrafenisverzekering nodig hebt, je kunt deze immers makkelijk zelf financieren.

Nederlanders achten begrafenisverzekering nodig

Toch hebben veel Nederlanders die luxe niet, een ruime 70% van de Nederlanders kiest namelijk voor een begrafenisverzekering. Over het algemeen kunnen we dus stellen dat je meestal een begrafenisverzekering nodig hebt.

Dat kan enerzijds zijn uit financiele noodzaak, maar anderzijds vinden Nederlanders het ook prettig om zekerheid te hebben op dit soort risico’s. Tegenwoordig kunnen de kosten namelijk behoorlijk oplopen.

Begrafenisverzekering aftrekbaar van belasting?

De vraag is de begrafenisverzekering aftrekbaar is makkelijk te beantwoorden. Het was tot 1 januari 2009 mogelijk om de betaalde premie voor je begrafenisverzekering aftrekbaar te maken voor de inkomstenbelasting.

De begrafenisverzekering is dus niet aftrekbaar van de belasting. Toch is er wel een uitzondering aanwezig waarbij sommige kosten van de begrafenisverzekering aftrekbaar zijn.

Kosten wel aftrekbaar bij koopsom

Je kunt nog wel een koopsom begrafenis verzekering of een uitvaartdeposito afsluiten zodat je over de eerste € 6921,- aan waarde van de verzekering en/of de waarde van de geblokkeerde bankspaarrekening geen vermogensbelasting te betalen.

Maar let op, indien je boven dit bedrag uitkomt vervalt de gehele vrijstelling en moet je het gehele bedrag aan vermogensbelasting betalen. Lees hier alle regels bij de Belastingdienst.

Begrafenisverzekering voor kind?

Wij raden altijd aan om zo vroeg mogelijk een begrafenis verzekering af te sluiten zodat de premie voor de gehele looptijd zo laag mogelijk blijft.

Kind gratis meeverzekeren?

Het is namelijk zo dat de premie voor een groot deel afhangt van de leeftijd van de verzekerde.

Sommige verzekeraars bieden pakketten aan waarbij kinderen direct gratis worden meeverzekerd. Dit is natuurlijk voordelig,maar het is ook mogelijk om uw kinderen afzonderlijk te verzekeren.

Begrafenisverzekering voor ouderen?

Een begrafenisverzekering voor ouderen nodig? Veel mensen denken dat het een heel gedoe is om een begrafenisverzekeraar te vinden als je op leeftijd bent.

Toch is het tegendeel waar, bijna alle begrafenisverzekeringen hebben als toetredingsdrempel een maximale leeftijd van 80 tot 85 jaar. Je moet er wel rekening mee houden dat een begrafenisverzekering voor ouderen bij een inschrijving op latere leeftijd natuurlijk wel duurder uitvalt.

Oplossing voor ouderen die geen begrafenisverzekering kunnen afsluiten

Indien het niet mogelijk is om op latere leeftijd toegelaten te worden door een begrafenisverzekeraar is het mogelijk om een uitvaartfonds of uitvaardeposito te kiezen.

Op zo’n fonds kun je namelijk een bedrag opbouwen op latere leeftijd, het voordeel is dat je een bepaald rentepercentage ontvangt over het bedrag dat je hebt opgebouwd. In het geval van overlijden kan er aanspraak worden gemaakt op dit fonds en kunnen de kosten van een begrafenis worden gedekt.

Hoe werkt begrafenisverzekering afkopen precies?

Als je een bestaande begrafenis verzekering wil opzeggen dan is het mogelijk om deze af te kopen. De verzekering komt dan te vervallen en je hoeft geen maandelijkse premie meer te betalen voor je begrafenis verzekering.

Nadeel afkopen begrafenisverzekering

Het nadeel van de begrafenisverzekering afkopen is dat je natuurlijk geen uitkering meer ontvangt op het moment van overlijden. De verzekeraar berekent de afkoopwaarde en maakt die over op je bankrekening.

Medische acceptatie en uitzonderingen?

Bij deze type verzekeringen is het gebruikelijk dat de verzekeraar een medische acceptatie voor de begrafenis verzekering uitvoert voordat u wordt toegelaten tot de verzekeraar.

Wat te doen bij uitzonderingen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat er een uitzonderlijke situatie ontstaat tijdens of na het afsluiten van een verzekering. Denk bijvoorbeeld aan euthanasie of een begrafenis organiseren in het buitenland.

Begrafenisverzekering vergelijken in 2021

Klant waardering

9,6 / 10

★★★★★ 

Dienstpakket + geld bedrag

Combinatie verzekering t.w.v. € 9.000

Verdeling verzekerd bedrag

Vrij te besteden bedrag is € 3.000,-, hiermee kan je gedeeltelijk zelf bepalen hoe je uitvaart er uit komt te zien. Naast dit vrij te besteden bedrag kies je voor een dienstenpakket t.w.v. €6.000,-. Bereken simpel jouw premie voor een hoger of lager verzekerd bedrag door te klikken op de oranje knop.

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 8,58

 Voordelige combinatie uitvaartverzekering

Premie is excl. eenmalige distrubitie- en polis kosten van €16,70 

Waardevaste premie

Waardering

8.6 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 8.000

Kinderen gratis?

tot 21 jaar

Maandelijkse premie

€ 9,98

✓ Premielooptijd tot 85 jaar

✓ 10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg

✓ Wensen tijdens looptijd aanpasbaar

Klant waardering

8.7 / 10

★★★★★ 

Uitvaartverzorger + geld bedrag

Combinatie verzekering t.w.v. € 9.000

Verdeling verzekerd bedrag

Vrij te besteden bedrag €7.000,-. De overige €2.000,- is gereserveerd voor een Monuta uitvaartverzorger. Voor een hoger of lager verzekerd bedrag raden we het je aan om gratis je persoonlijke premie te berekenen, druk op bekijken en wordt direct doorgestuurd naar de premie berekenaar.

Kinderen gratis?

tot 18 jaar

Maandelijkse premie

€ 10,57

✓ Combinatie uitvaartverzekering met hoge kwaliteit service

Premie is incl. distrubitiekosten van €64,00

Waardevaste premie

Klant waardering

8,9 / 10

★★★★ 

Geld bedrag

Kapitaal verzekering t.w.v. € 9.000

Verdeling verzekerd bedrag

De gemiddelde uitvaartkosten liggen onder nabij de €9.000,-. Met PCuitvaart spaar je en ontvang je 1% rente.

Kinderen gratis?

tot 18 jaar

Maandelijkse premie

€ 14,08

Niet online afsluitbaar

Klant waardering

0 / 10

★★

Verzekerd Bedrag

€ 9.000

Verdeling verzekerd bedrag

Combinatie verzekering waarbij een deel van het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd in geld en het andere deel in diensten.

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 17,24

Niet online afsluitbaar

Klant waardering

0 / 10

★★

Verzekerd Bedrag

€ 9.000

Verdeling verzekerd bedrag

Combinatie verzekering waarbij een deel van het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd in geld en het andere deel in diensten.

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 13,51

Niet online afsluitbaar

 • Deze vergelijking is tot stand gekomen via de volgende persoonlijke gegevens: geboortedatum 01-05-1995 (25 jaar), geen partner & kinderen, niet roker.
 • Klantwaardering is vastgesteld aan de hand van gepubliceerde klantbeoordeling op de website van de aanbieder. 
 • Betaalduur/looptijd: de gehele levensduur.
 • Laatste keer gecontroleerd: 31-05-2021

Beste begrafenisverzekering top 5

1. Monuta Begrafenisverzekering afsluiten

Monuta is een van de grootste aanbieders van de begrafenisverzekering. Daarbij is het ook een van de oudste aanbieders en neemt het al jaren nabestaanden werk uit handen in de moeilijke rouwperiode. Ook dit jaar is de begrafenisverzekeraar weer als een van de beste uit de koker gekomen na een onderzoek van onderzoeksbureau GfK. Lees hier alles over de Monuta begrafenisverzekering

Vierde jaar op rij beste begrafenisverzekeraar

Een begrafenisverzekering afsluiten bij Monuta doet u gemakkelijk en tegen een scherpe premie. Monuta streeft er naar om nabestaanden zowel voor, tijdens en na uw uitvaart volledig te ontzorgen. Dat zie je uiteraard ook terug in de reviews en beoordelingen van klanten, de begrafenisverzekeraar behaalde een algemene score van 8,0

Monuta wil de beste begrafenisverzekering bieden

Een voorbeeld van goede service van Monuta is de nazorgservice, je kunt deze servicelijn altijd bereiken als nabestaande en je kunt direct met al je vragen terecht bij deze speciale servicelijn. Je kunt er zeker van zijn dat Monuta alles tot in de puntjes verzorgd en uw nabestaanden een rustige tijd tegemoet laat komen.

Daarnaast vindt Monuta het belangrijk om de verzorging van de uitvaart zo zorgvuldig en persoonlijk mogelijk in te richten. De uitvaart wordt zorgvuldig doorgenomen met nabestaanden en alles wordt tot in de details geregeld zodat behoeften en speciale wensen worden ingewilligd.

Voordelen Monuta Begrafenisverzekeringen

 • Alle kosten van de begrafenis gemakkelijk afdekken met een pakket- of geldverzekering
 • Direct duidelijkheid over acceptatie, medische situatie op het moment van afsluiten speelt niet mee, er is direct duidelijkheid
 • De begrafenisverzekering is tussentijds aanpasbaar, daardoor kun je eventuele persoonlijke wensen afdekken indien deze veranderen.
 • Je kunt het type polis en het verzekerde bedrag op ieder moment aanpassen aan je eigen specifieke wensen.
 • Kinderen tot 18 jaar zijn over het algemeen (gratis) mee te verzekeren

2. DELA Begrafenisverzekering afsluiten

DELA, je kent deze begrafenisverzekeraar waarschijnlijk wel en dat is ook niet zo gek aangezien ze een van de meest bekende verzekeraars zijn op het gebied van de begrafenisverzekeringen. DELA is al jaren een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van uitvaarten en heeft ruime ervaring op het gebied van uitvaartverzorging. Lees hier alles over de DELA begrafenisverzekering

DELA heeft diverse soorten begrafenisverzekeringen

Het fijne van een begrafenisverzekering van DELA is dat je de keuze hebt uit allerlei verschillende pakketten die bestaan uit diverse diensten. Zo weet je zeker dat je een pakket kiest wat precies bij je budget en wensen past. Ook heb je de mogelijkheid om je polis flexibel aan te passen aan eventuele nieuwe wensen of behoeften.

Een ervaren partij die je bijstaat in moeilijke tijden

Als je kiest voor het DELA Uitvaartplan weet je zeker dat je een begrafenis krijgt zoals jij graag wil. Als je verzekerd bent wordt alle zorg van de nabestaanden uit de hand genomen zodat de nabestaanden de tijd hebben om zich te richten op het rouwproces.

Daarbij kun je er vanuit gaan dat ze goed worden bijgestaan om alle zaken rondom de uitvaart goed te laten verlopen. Ook DELA kwam goed uit de test die laatst is uitgevoerd door het onderzoeksbureau GFK. De begrafenis verzekeraar kwam als tweede uit de bus als meest gewaardeerde intermediair met een score van 8,0.

Voordelen DELA begrafenisverzekeringen

 • Unieke nazorg en praktische hulp voor nabestaanden, de rouwperiode in gaan zonder stress. Binnen een periode van rouw hoort geen stress volgens DELA.
 • De dienstverlening van DELA wordt beoordeeld met een 9,1. Door de jarenlange ervaring zorgt DELA voor een goede dienstverlening voor iedere klant.
 • Het verzekerde bedrag groeit altijd mee met de prijsstijgingen, daarom krijg je een eerlijke prijs voor dienstverlening en persoonlijke aandacht.
 • De premie stijgt jaarlijks minimaal door de coöperatie voordelen van DELA, een van de sterke punten van een grote en bekende begrafenisverzekeraar.

3. Yarden Begrafenisverzekering afsluiten

Een begrafenisverzekering of crematieverzekering afsluiten bij Yarden is een fluitje van een cent. Het maakt niet uit of je nu kiest voor een crematie of begrafenis, Yarden heeft voor iedereen een passende begrafenisverzekering die aansluit op specifieke behoefte en wensen. Zo weet je zeker dat de uitvaart ook echt verloopt zoals jij dat graag wil. Lees hier alles over de Yarden begrafenisverzekering

Je hebt de keuze uit verschillende soorten pakketten

Als je wil kiezen voor een van de begrafenisverzekeringen van Yarden kun je kiezen uit verschillende pakketten zoals de Mijn Laatste Wensen begrafenis verzekering. Je hebt dan de mogelijkheid om direct na het overlijden een vast bedrag te laten uitkeren of om de kosten direct te laten vergoeden door Yarden.

Flexibele begrafenisverzekeringen bij Yarden

Het is ook mogelijk om bij Yarden te kiezen voor een combinatieverzekering, het kan namelijk zo zijn dat er overleg is geweest tussen de nabestaanden en begrafenisverzekeraar. Als je speciale wensen hebt kunnen deze flexibel worden ingeregeld bij Yarden. Met de combinatieverzekering krijg je een deel uitgekeerd en een ander deel wordt gebruikt om de kosten van de uitvaart te dekken.

Voordelen Yarden begrafenisverzekeringen

 • Yarden biedt een van de meest scherpe premies op het gebied van begrafenisverzekeringen, dit wordt gecombineerd met flexibele polissen en goede dienstverlening.
 • De acceptatie van Yarden is vrij eenvoudig, je hoeft maar 3 eenvoudige gezondheidsvragen te beantwoorden.
 • Je kunt de polis van Yarden tussentijds aanpassen waardoor je altijd veranderingen kunt maken in je dekking of wensen.
 • Kinderen tot 21 jaar zijn over het algemeen (gratis) mee te verzekeren bij Yarden

4. Ardanta Begrafenisverzekering afsluiten

Ardanta een van de allerbekendste begrafenisverzekering aanbieders in Nederland. Ardanta is een onderdeel van het welbekende ASR Nederland. U kent onderdelen van ASR zoals Ditzo en De Amersfoortse vast wel. Ardanta valt onder de ASR groep, een verzekeringsgroep die bestaat uit een verzameling van verschillende soorten verzekeringsproducten. Lees hier alles over de Ardanta begrafenisverzekering

Maandelijkse premie van de begrafenisverzekering

Ardanta is sinds 2011 in het bezit gekomen van een bijzonder keurmerk. Het keurmerk KKV, dit houdt in dat Ardanta aan een eisenpakket heeft voldaan. Er is bij deze test vooral gekeken naar klantgerichtheid en goede dienstverlening, en Ardanta heeft het voor elkaar gekregen om dit keurmerk te bemachtigen. Ardanta wil helpen met het maken van bewuste keuzes rond het overlijden wil graag antwoord geven op praktische vragen rondom de uitvaart.

Elk jaar wordt er een nieuwe keuring gedaan

Daarnaast wordt Ardanta net zoals iedere verzekeraar in Nederland in de gaten gehouden door diverse instanties (zoals De Nederlandsche Bank) en brancheorganisaties. Zaken doen met Ardanta is daarom altijd veilig en je weet zeker dat je krijgt waar je voor betaalt.

Voordelen Ardanta begrafenisverzekeringen

 • Ardanta belooft haar klanten dat ze begrijpelijke producten aanbieden, ze willen dat je vooraf zo goed mogelijk geïnformeerd bent over alle mogelijkheden en kosten.
 • Ardanta belooft haar klanten om geschikte producten aan te bieden, zo kies je helemaal zelf wat je in je pakket wil en kom je niet voor vervelende beslissingen te staan.
 • Ardanta belooft haar klanten dat de dienstverlening optimaal is, ze willen klanten rust bieden in een toch al zware periode.
 • Ardanta belooft dat ze een getoetst kwaliteitssysteem hebben, zo kunnen ze garanderen dat de kwaliteit altijd goed blijft, daarbij staan duurzaam beleggen hoog op de agenda.

5. PCUitvaart Begrafenisverzekering afsluiten

PC Uitvaart is al actief sinds 1931 en verzorgt dus al ruim 85 jaar uitvaarten naar de wensen van Nederlanders. De PCUitvaart begrafenisverzekering wordt aangeboden met met een helder doel , het zorgdragen voor een behoorlijke en betaalbare uitvaart voor haar klanten. Een goed en persoonlijk afscheid biedt troost voor de nabestaanden, en PCUitvaart heeft alles in huis om dit te verwezenlijken voor iedere Nederlander. Lees hier alles over de PCUitvaart begrafenisverzekering

Dag en nacht bereikbaar voor klanten

Deze begrafenisverzekeraar staat dag en nacht voor je klaar en helpt je om direct een oplossing te vinden voor elke vraag die met een begrafenis te maken heeft. Al het denken en handelen staat in het belang van haar klanten altijd voorop. De missie van PC Uitvaart is het verzorgen van een stijlvolle uitvaart, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden.

Professioneel en gastvrij

Als je kiest voor een PCUitvaart begrafenisverzekering weet je zeker dat je bij een partij aangesloten bent die gastvrij, vertrouw, bereikbaar, professioneel en respectvol met klanten omgaat. Iedere persoon in Nederland verdient namelijk een zorgvuldig georganiseerd en uniek afscheid. Ben je op zoek naar maatwerk met een zeer persoonlijke touch? Bekijk dan zeker de PCUitvaart begrafenisverzekering

Voordelen PCUitvaart begrafenisverzekeringen

 • Direct weten wat er allemaal mogelijk is bij PCUitvaart? Maak gebruik van de afscheidsadviseurs Martine en Martin en bespreek al je wensen persoonlijk bij je thuis of op locatie.
 • De premie van PCUitvaart is concurrerend en is bovendien waardevast waardoor je nooit voor vervelende verassingen komt te staan.
 • Het openen van een depositorekening kan al bij een storting vanaf 100 euro.
 • Je kunt kinderen gratis meeverzekeren op de polis van PCUitvaart
Alle diensten op 1 centrale plaats vergelijken
Betaal minder premie voor je begrafenisverzekering
In een paar simpele klikken geregeld zonder gedoe
100% veilig en onafhankelijk vergelijken

Op onze website kun je volledig veilig gebruik maken van alle functionaliteit. We slaan geen data op en je gegevens worden versleuteld verzonden door gebruik te maken van SSL beveiliging. Wij geven geen persoonlijk advies en proberen te allen tijde accurate informatie te verstrekken. Neem contact met ons op voor suggesties of opmerkingen.

Laatst geüpdatet op