Monuta heeft wederom dit jaar de beste website onder de uitvaartverzekeraars, lees er hier alles over!

De website monuta.nl is voor de derde keer in zijn bestaan wederom uitgeroepen tot beste website onder de verschillende uitvaartverzekeraars. Dit is gebleken uit een onderzoek van de organisatie genaamd Web Usability Advice.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een uitvaartverzekering online af te sluiten, zo weten de uitvaartverzekeraars dit ook en wordt er steeds meer moeite gestoken in een goed werkende en functionerende website. Echter zijn er vaak nog wel wat klachten over het gebruik van de websites met een mobiel apparaat.

Online wordt steeds vaker een uitvaartverzekering afgesloten

Zoals net gezegd wordt er door de consumenten steeds vaker gekozen om een uitvaartverzekering online af te sluiten, ook wordt een intermediair steeds minder vaak in de armen genomen als het gaat om advies over uitvaartverzekeringen.

Ieder jaar komt het WUA met onderzoeksresultaten over de tevredenheid van websites van uitvaartverzekeraars onder de consumenten. Onder andere wordt er gekeken waarom er specifiek gekozen wordt voor een aanbieder.

Deze informatie kan eenvoudig gebruikt worden door uitvaartverzekeraars om een beter aanbod en website aan te bieden. Over het algemeen nemen namelijk de conversies toe bij een betere klantbeleving.

Onderzoek doen naar de klantbeleving bij een uitvaartverzekering

Het onderzoek is uitgevoerd met 400 consumenten die allemaal een uur de tijd hebben gehad om zich te oriënteren op verschillende websites over de uitvaartverzekering. Dit wordt gedaan met beide versies van websites, de mobiele en desktop versie.

Vervolgens werd er door het onderzoeksteam vragen gesteld over de beleving van de verschillende websites. Hierbij kun je denken aan vragen over de prijs, aanbod, website en klantbeleving zelf. Hieruit konden de onderzoekers een conclusie trekken waaruit kwam dat de website van Monuta als de beste wordt ervaren.

Monuta is weer de terechte winnaar

Monuta kwam uit de onderzoeksresultaten met 41 punten en komt daarmee op een welverdiende eerste plek, net zoals in voorgaande jaren. Monuta scoort voornamelijk erg hoog als het gaat om de mobiele versie van de website, in vergelijking met andere aanbieders zoals uitvaartverzekeraar Yarden en uitvaartverzekeraar DELA is dit een stuk beter geregeld en erg overzichtelijk voor de consument.

Het was duidelijk, snel en betrouwbaar waardoor Monuta erg hoge scores kreeg toegekend door de 400 testpersonen.

Een uitvaartverzekering afsluiten bij Monuta

Op het moment zijn er al erg veel Nederlanders die al beschikken over een uitvaartverzekering, maar liefst 7 op de 10 mensen beschikt over deze verzekering.

Door de uitvaartverzekering worden kosten die ontstaan bij een uitvaart gedekt door de uitvaartverzekering, dit betekent dat de nabestaanden niet hoeven op te draaien voor de vaak hoge kosten van een uitvaart. Je hebt voortaan keus uit verschillende soorten uitvaartverzekering en je kunt er op deze website alles over terugvinden.

Bekijk alle verzekeraars

Waardering

8.9 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

8.750

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 9,74

Levenslange premielooptijd

Geen advieskosten

Waardevaste premie

Waardering

8.6 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 8.000

Kinderen gratis?

tot 21 jaar

Maandelijkse premie

€ 9,98

✓ Premielooptijd tot 85 jaar

✓ 10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg

✓ Wensen tijdens looptijd aanpasbaar

Waardering

8.4 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

€ 9.000

Kinderen gratis?

tot 18 jaar

Maandelijkse premie

€ 12,32

✓ Levenslang verzekerd

Altijd één vast aanspreekpunt
Deskundig & betrouwbaar
  • Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 05-08-1987 (32 jaar), niet-roker.
  • Laatste keer gecontroleerd: 07-09-2020
Laatst geüpdatet op