De goedkoopste begrafenisverzekering, waar kan ik die vinden?

Er zullen genoeg begrafenis verzekeraars zijn die voor u de goedkoopste begrafenisverzekering kunnen leveren als u nog aan de jonge kant bent terwijl u wellicht beter weer bij een andere uitvaartverzekeraar terecht kunt als u al wat ouder bent.

U kunt de goedkoopste begrafenisverzekering natuurlijk tegenkomen

De goedkoopste begrafenisverzekering kunt u zeker tegenkomen, maar u weet dus pas echt zeker of u de goedkoopste begrafenisverzekering gevonden heeft op het moment dat u de premie hiervan heeft vergeleken met het aanbod van de andere begrafenis verzekeraars, want zonder vergelijken zal het moeilijk worden om de goedkoopste begrafenisverzekering te vinden

Goedkoopste begrafenisverzekering kosten

De kosten van een begrafenis verschillen nogal. Daarbij is er niet precies te zeggen of een uitvaartverzekering echt de goedkoopste is. Dit is afhankelijk van nogal wat factoren. Zoals eerder besproken zijn vooral oudere mensen wat duurder uit, maar de premie is natuurlijk ook gebaseerd op de uiteenlopende uitvaartkosten. Uw persoonlijke wensen zullen voor een groot deel bepalen wat de uiteindelijke kosten zijn bij het afsluiten.

De premie van begrafenisverzekeringen kan nogal verschillen

Zo zit er in de premie natuurlijk een verschil tussen een verzekerde uitvaart van €6.000,- of €10.000,-. Het is dus heel slim om vooraf te kijken welk bedrag het beste is om te verzekeren, zodat u zeker weet dat de kosten in ieder geval zijn gedekt.

Het fijne is dat een uitvaartverzekeraar u hierin inzicht kan geven en u kan begeleiden door het hele proces, Zo is het voor u eenvoudig mogelijk om te kiezen voor een goede begrafenisverzekering en in sommige gevallen nog belangrijker, de goedkoopste begrafenisverzekering.

Als u de goedkoopste begrafenisverzekering dan eindelijk gevonden heeft

Het is gelukt, u heeft de begrafenisverzekering gevonden die het beste bij u past. Maar dan moet u nog over iets belangrijks gaan nadenken. Hoe gaat u de premie betalen? Wilt u gewoon per maand betalen of kiest u liever voor een andere mogelijkheid? Er is vanalles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook vaak een koopsom betalen.

Zorgt een koopsom voor een goedkopere begrafenisverzekering?

De koopsom zorgt er in bijna alle gevallen voor dat een begrafenisverzekering een stuk goedkoper wordt. U voldoet met een koopsom namelijk de gehele premie in een keer. U bent dan in een keer natuurlijk een grote smak geld kwijt, maar u hoeft zich dan niet meer druk te maken om de maandelijkse betalingen voor de rest van uw leven.

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste begrafenisverzekering dan is het wellicht een optie die niet mogelijk is, niet iedereen heeft natuurlijk zo’n bedrag apart staan. Het is dan ook niet raar dat het allergrootste deel van de afnemers van begrafenisverzekeringen kiest voor de maandelijkse betaling.

Dat is natuurlijk ook een prima optie, maar indien u gewoon op zoek bent naar de goedkoopste begrafenisverzekering kunt u ook overwegen om voor een koopsom begrafenisverzekering te kiezen.

De goedkoopste begrafenisverzekering vergelijken

Zoals eerder besproken kunnen we het belang van het vergelijken van een begrafenisverzekering niet vaak genoeg benadrukken. Om een echt goed beeld te krijgen van alle aanbieders en premies is het fijn om een overzicht te hebben van de totale kosten van een uitvaart, en om daarmee te kijken naar het totale verzekerde bedrag.

We zijn het met u eens, het is wellicht wat saai. Maar om tot een goede vergelijking te komen moet u de 5 grote aanbieders echt langs elkaar gaan houden. Gelukkig is dit tegenwoordig allemaal niet zo moeilijk eer. U geeft simpel aan wat uw geboortedatum is en welke kosten u denkt te maken voor uw uitvaart en u krijgt direct inzicht in de kosten die gekoppeld zijn aan uw wensen.

Het vergelijken van een begrafenisverzekering is heel eenvoudig

Het vergelijken van een begrafenisverzekering is dus helemaal geen tijdrovende klus meer en kan tegenwoordig in 5 minuten voltooid worden. Nogmaals, vooral uw eigen wensen gaan de premie betalen. Een goedkope begrafenisverzekering zal in verhouding met bijvoorbeeld een crematieverzekering altijd wat duurder zijn omdat de totale kosten hoger liggen.

Jongeren vergelijken steeds vaker begrafenisverzekeringen

Zoals eerder besproken zijn jongeren vaak een stuk goedkoper uit. De begrafenisverzekering is namelijk een verzekering waarbij de premiekosten en de leeftijd zo goed als evenredig lopen. Zodra u ouder wordt begint de premie bij een begrafenisverzekering op te lopen. Je kunt als jong persoon dus een lage premie verwachten en als ouder persoon simpelweg een hogere maandpremie. Aan uw leeftijd kunt u immer weinig veranderen, en dat hoeft ook helemaal niet want u kunt gewoon een begrafenisverzekering vinden die prima bij uw leeftijd en situatie past.

Jongeren en kind hebben goedkoopste begrafenisverzekering

Een begrafenisverzekering is een verzekering waarbij de premie kosten en de leeftijd van de verzekerde evenredig lopen. Des te ouder u wordt, des te meer premie een uitvaartverzekeraar van u zal verwachten. Jonge verzekerden zullen dus meer in staat zijn de goedkoopste begrafenisverzekering af te sluiten dan een ouder iemand. Daar moet u verder echter niet naar kijken, want aan uw leeftijd kunt u immers weinig veranderen.

De goedkoopste begrafenisverzekering en de medische acceptatie

Het is belangrijk om te onthouden dat ook uitvaartverzekeraars vaak met medische acceptatie werken. U zult zien dat de meeste verzekeraars dit doen maar het is dan ook wel handig om niet direct in de stress te schieten. Medische acceptatie betekent niet dat je onverzekerbaar en vogelvrij wordt verklaard door verzekeraars, integendeel.

We kunnen beter eerst even op medische acceptatie ingaan, deze wordt namelijk door de verzekeraar uitgevoerd door middel van een gezondheidsverklaring. U vult deze gezondheidsverklaring naar waarheid in en de verzekeraar zal hier vervolgens naar kijken om te kijken in hoeverre zij u geschikt achten om direct toegelaten te worden.

nuvema goedkoopste uitvaartverzekeringen
Monuta goedkoopste uitvaartverzekering
De goedkoopste uitvaartverzekeringen

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

Handige filmpjes

Lage premies met goede voorwaarden.

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!