goedkoopste begrafenisverzekering nodig?

Er zullen genoeg begrafenis verzekeraars zijn die voor u de goedkoopste begrafenisverzekering kunnen leveren als u nog aan de jonge kant bent terwijl u wellicht beter weer bij een andere uitvaartverzekeraar terecht kunt als u al wat ouder bent. Lees snel verder om alle informatie over de goedkoopste begrafenisverzekeringen te zien.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies!

Op 1 centrale plaats begrafenisverzekering vergelijken

Betaal minder premie voor je begrafenispolis

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

goedkoopste begrafenisverzekering vergelijken

De goedkoopste begrafenisverzekering kunt u zeker tegenkomen, maar u weet dus pas echt zeker of u de goedkoopste begrafenisverzekering gevonden heeft op het moment dat u de premie hiervan heeft vergeleken met het aanbod van de andere begrafenis verzekeraars, want zonder vergelijken zal het moeilijk worden om de goedkoopste begrafenisverzekering te vinden

Goedkope begrafenisverzekering kosten

De kosten van een begrafenis verschillen nogal. Daarbij is er niet precies te zeggen of een uitvaartverzekering echt de goedkoopste is.

Dit is afhankelijk van nogal wat factoren. Zoals eerder besproken zijn vooral oudere mensen wat duurder uit, maar de premie is natuurlijk ook gebaseerd op de uiteenlopende uitvaartkosten. Uw persoonlijke wensen zullen voor een groot deel bepalen wat de uiteindelijke kosten zijn bij het afsluiten.

goedkope begrafenisverzekering
goedkoopste begrafenisverzekeringen

De premie van begrafenisverzekeringen kan nogal verschillen

Zo zit er in de premie natuurlijk een verschil tussen een verzekerde uitvaart van €6.000,- of €10.000,-. Het is dus heel slim om vooraf te kijken welk bedrag het beste is om te verzekeren, zodat u zeker weet dat de kosten in ieder geval zijn gedekt.

Het fijne is dat een uitvaartverzekeraar u hierin inzicht kan geven en u kan begeleiden door het hele proces, Zo is het voor u eenvoudig mogelijk om te kiezen voor een goede begrafenisverzekering en in sommige gevallen nog belangrijker, de goedkoopste begrafenisverzekering. Het kan ook zijn dat er een bijzondere situatie zoals euthanasie voorkomt, een begrafenisverzekering heeft hier vaak speciale voorwaarden voor in de polis.

Als u de goedkoopste begrafenisverzekering dan eindelijk gevonden heeft

Het is gelukt, u heeft de begrafenisverzekering gevonden die het beste bij u past. Maar dan moet u nog over iets belangrijks gaan nadenken. Hoe gaat u de premie betalen? Wilt u gewoon per maand betalen of kiest u liever voor een andere mogelijkheid? Er is vanalles mogelijk.

Zo kunt u bijvoorbeeld ook vaak een koopsom betalen. Wilt u direct een begrafenisverzekering vergelijken, klik dan op de groene button.

Zorgt een koopsom voor een goedkopere begrafenisverzekering?

De koopsom zorgt er in bijna alle gevallen voor dat een begrafenisverzekering een stuk goedkoper wordt. U voldoet met een koopsom namelijk de gehele premie in een keer. U bent dan in een keer natuurlijk een grote smak geld kwijt, maar u hoeft zich dan niet meer druk te maken om de maandelijkse betalingen voor de rest van uw leven.

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste begrafenisverzekering dan is het wellicht een optie die niet mogelijk is, niet iedereen heeft natuurlijk zo’n bedrag apart staan. Het is dan ook niet raar dat het allergrootste deel van de afnemers van begrafenisverzekeringen kiest voor de maandelijkse betaling.

Dat is natuurlijk ook een prima optie, maar indien u gewoon op zoek bent naar de goedkoopste begrafenisverzekering kunt u ook overwegen om voor een koopsom begrafenisverzekering te kiezen. 

budget begrafenisverzekering
goedkope begrafenisverzekering

De goedkoopste begrafenisverzekering vergelijken

Zoals eerder besproken kunnen we het belang van het vergelijken van een begrafenisverzekering niet vaak genoeg benadrukken. Om een echt goed beeld te krijgen van alle aanbieders en premies is het fijn om een overzicht te hebben van de totale kosten van een uitvaart, en om daarmee te kijken naar het totale verzekerde bedrag. Ook kun je kijken of er een medische acceptatie nodig is bij de uitvaartverzekeraar.

We zijn het met u eens, het is wellicht wat saai. Maar om tot een goede vergelijking te komen moet u de 5 grote aanbieders echt langs elkaar gaan houden. Gelukkig is dit tegenwoordig allemaal niet zo moeilijk eer.

U geeft simpel aan wat uw geboortedatum is en welke kosten u denkt te maken voor uw uitvaart en u krijgt direct inzicht in de kosten die gekoppeld zijn aan uw wensen.

Het vergelijken van een begrafenisverzekering is heel eenvoudig

Het vergelijken van een begrafenisverzekering is dus helemaal geen tijdrovende klus meer en kan tegenwoordig in 5 minuten voltooid worden. Nogmaals, vooral uw eigen wensen gaan de premie betalen. Een goedkope begrafenisverzekering zal in verhouding met bijvoorbeeld een crematieverzekering altijd wat duurder zijn omdat de totale kosten hoger liggen.

Jongeren vergelijken steeds vaker begrafenisverzekeringen

Zoals eerder besproken zijn jongeren vaak een stuk goedkoper uit. De begrafenisverzekering is namelijk een verzekering waarbij de premiekosten en de leeftijd zo goed als evenredig lopen. Zodra u ouder wordt begint de premie bij een begrafenisverzekering op te lopen.

Je kunt als jong persoon dus een lage premie verwachten en als ouder persoon simpelweg een hogere maandpremie. Aan uw leeftijd kunt u immer weinig veranderen, en dat hoeft ook helemaal niet want u kunt gewoon een begrafenisverzekering vinden die prima bij uw leeftijd en situatie past.

Jongeren en kind hebben goedkoopste begrafenisverzekering

Een begrafenisverzekering is een verzekering waarbij de premie kosten en de leeftijd van de verzekerde evenredig lopen. Des te ouder u wordt, des te meer premie een uitvaartverzekeraar van u zal verwachten. Lees meer over diverse voordelen van een begrafenisverzekering.

Jonge verzekerden zullen dus meer in staat zijn de goedkoopste begrafenisverzekering af te sluiten dan een ouder iemand. Daar moet u verder echter niet naar kijken, want aan uw leeftijd kunt u immers weinig veranderen.

begrafenisverzekeringen jongeren

↬ 2% in Nederland kiest Nuvema

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

↬ 11% in Nederland kiest Monuta

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

↬ 5% in Nederland kiest Ardanta

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

↬ 62% in Nederland kiest Yarden

Lage premies met goede voorwaarden.

↬ 20% in Nederland kiest DELA

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

De website was overzichtelijk en ik kon snel een begrafenisverzekering regelen, de aanvraag was in 3 minuten geregeld.

Dries

Gelukkige website bezoeker

“Ik heb nog niet zoveel ervaring met begrafenisverzekeringen maar het aanvragen ging in ieder geval heel makkelijk. Toch hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik te hoeven maken van de verzekering.”

Tycho

Gelukkige website bezoeker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Monuta begrafenisverzekering

Monuta staat bekend als een van de grootste begrafenisverzekering aanbieders van Nederland. Het is natuurlijk niet zomaar dat Monuta is uitgegroeid tot deze bekende naam, dit komt door de brede pakketkeuze en scherpe premies die deze verzekeraar biedt.Start nu met...

DELA begrafenisverzekering

De standaard DELA begrafenisverzekering wordt ook wel het begrafenisplan genoemd, u bent dan verzekerd voor alle diensten en producten die nodig zijn rondom een begrafenis of crematie. Je kunt vooraf aangeven wat de wensen zijn voor uw begrafenis en er zal goede zorg...

Nuvema Begrafenis verzekering vergelijken

Het hebben van een begrafenisverzekering en euthanasie, een lastig onderwerp, hoe wordt er gehandeld in de praktijk?  De meeste begrafenis verzekeraars zijn bij dit soort complexe kwesties waarin euthanasie voorkomt gewoon bereid om een bedrag uit te keren. Maar wel...

Euthanasie en de begrafenisverzekering

Het hebben van een begrafenisverzekering en euthanasie, een lastig onderwerp, hoe wordt er gehandeld in de praktijk? De meeste begrafenis verzekeraars zijn bij dit soort complexe kwesties waarin euthanasie voorkomt gewoon bereid om een bedrag uit te keren. Maar wel...

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering