Wil jij alles te weten komen over een begrafenis verzekeren bij PCUitvaart? Lees dan de gids over de PC Uitvaart begrafenisverzekering in 2020 en kijk of deze partij bij je past.

PC Uitvaart begrafenisverzekering vinden in 2020

PCUitvaart is een begrafenisonderneming die vooral bekend is in Noord-West Nederland. Toch bestaat het bedrijf al een hele tijd, de oprichting was namelijk al in 1931. PCUitvaart begon als een vereniging. Het is mogelijk om een begrafenispolis of deposito af te sluiten. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een begrafenisbegeleiding via een begraafplaats.

Je hebt bij PCuitvaart de mogelijkheid om een natura begrafenisverzekering te kiezen waarbij je diensten en producten in een pakket afneemt. Deze pakketten worden door de naturapolis vergoed. Je hebt ook de mogelijkheid om een combinatieverzekering af te sluiten, je krijgt dan naast deze diensten ook een vrij besteedbaar bedrag uitgekeerd. Deze kun je volledig naar eigen wens invullen.

Een aantal voordelen van de PCUitvaart begrafenisverzekering

  • Geen hoge kosten voor de nabestaanden na de begrafenis
  • Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis meeverzekerd
  • Binnen de PCUitvaart regio heb je altijd een waardevast pakket aan diensten
  • Je kunt op elke leeftijd een polis afsluiten
  • Geen gezondheidsvragen

Meer weten? Lees dan snel door!

Deposito

Je kunt dus ook kiezen voor een deposito oplossing. Bij deze vorm van verzekeren leg je alle wensen vooraf vast. Je kunt deze kosten direct betalen. Omdat de begrafenis in de toekomst plaatsvindt wordt het gestorte bedrag op een groei depositorekening van PCUitvaart gezet. Als je de begrafenis zelf online regelt, krijg je direct € 75,- korting op het totale bedrag.

Als je de keuze maakt voor een groei depositorekening komt de begrafenis op naam te staan van degene die de uitvoering regelt. Je hebt wel te maken met de algemene voorwaarden van de PCUitvaart deposito.

Het bedrag wordt namelijk gereserveerd voor de begrafenis die wordt uitgevoerd door PCuitvaart. De rekeninghouder ontvangt rente over het gestorte bedrag en ontvangt jaarlijks per post een overzicht van het totaalbedrag.

Prijswijzigingen

Als de prijs voor de gewenste begrafenis van PCUitvaart prijswijzigingen doormaken, dan zijn de kosten van de begrafenis op het moment van overlijden van de rekeninghouder leidend.

Is de prijs voor de gewenste uitvaart van PCUitvaart op het moment van overlijden hoger dan het reeds betaalde bedrag, inclusief de gespaarde rente? Dan moet het verschil wat ontstaan is worden aangevuld. Als de kosten op het moment van overlijden lager zijn dan het bedrag dat u destijds heeft betaald, dan gaat de overwaarde, inclusief de rente, naar de nabestaanden.

Overlijden

Als er een overlijden plaatsvindt wordt de begrafenis uitgevoerd volgens de wensen die vastgelegd zijn. Als de wensen voor de begrafenis door de jaren heen veranderd zijn is het mogelijk om het gereserveerde bedrag in te zetten voor een uitgebreidere begrafenis bij PCuitvaart.

Vanaf 1 oktober 2018 worden uitvaartverzekeringen van PC Uitvaart via Ardanta aangeboden. Ook bestaande polissen worden ondergebracht bij Ardanta. PC Uitvaart blijft wel de partij die het laatste afscheid verzorgt.

Bekijk hier de PC Uitvaart begrafenisverzekering

Waardering

8.9 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

8.750

Kinderen gratis?

Nee

Maandelijkse premie

€ 9,74

Levenslange premielooptijd

Geen advieskosten

Waardevaste premie

Waardering

8.6 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 8.000

Kinderen gratis?

tot 21 jaar

Maandelijkse premie

€ 9,98

✓ Premielooptijd tot 85 jaar

✓ 10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg

✓ Wensen tijdens looptijd aanpasbaar

Waardering

8.4 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

€ 9.000

Kinderen gratis?

tot 18 jaar

Maandelijkse premie

€ 12,32

✓ Levenslang verzekerd

Altijd één vast aanspreekpunt
Deskundig & betrouwbaar
  • Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 05-08-1987 (32 jaar), niet-roker.
  • Laatste keer gecontroleerd: 07-09-2020
Laatst geüpdatet op