Yarden

Yarden is een van de meest bekende uitvaartverzekeraars van Nederland. Yarden heeft tegenwoordig al meer dan 1.000.000 leden en heeft dus een ruime ervaring met het helpen van nabestaanden. Yarden staat daarbij ook bekend als een jonge, dynamische snel groeiende uitvaartverzekeraar die uw uitvaart tot in de kleine details verzorgd.

Yarden wil optimale persoonlijke aandacht voor al haar klanten, Yarden zal daarbij altijd aandacht hebben voor alle individuele wensen die veel klanten hebben.  Yarden vindt dat iedere uitvaart uniek moet zijn, en daar passen ook alle individuele wensen die u heeft bij.

U kunt zich dus ook voorstellen dat de premie die betaald moet worden per uitvaart verschilt. Iedere persoon heeft zijn eigen wensen en deze bepalen voor een groot deel de maandelijkse premie die betaald moet worden.

Om het u gemakkelijk te maken heeft Yarden er voor gekozen om 3 verschillende pakketten aan te bieden. Zo is er voor ieder budget een mogelijkheid om je te verzekeren, en om nabestaanden niet met hoge kosten op te zadelen. De verschillende mogelijkheden zijn hieronder beschreven:

Yarden Eenvoudig Uitvaartplan

Bij Yarden bent u verzekerd voor een bepaald bedrag. Het eenvoudig uitvaartplan is ontwikkeld voor mensen die tegen een laag bedrag een verzorgde uitvaart willen garanderen. U moet er wel rekening mee houden dat dit een uitvaart is zonder al te veel extra’s. U uitvaart is verzekerd voor een bedrag van 5000 euro. Zo kunnen uw nabestaanden de gemaakte kosten van de uitvaart betalen. 

 • U bent volledig vrij in uw keuze, u bepaalt de invulling van de uitvaart
 • Voordelige premie
 • Kosten gedekt bij uitvaart tot 5000 euro
 • Standaardkosten gedekt

Yarden Gemiddeld Uitvaartplan

U kunt ook een uitvaartverzekering afsluiten die een hoger bedrag verzekerd. Bij het Yarden gemiddeld uitvaartplan bent u gedekt tot 8000 euro. Het plan verschilt in deze zin niet veel van het eenvoudig uitvaartplan. Het totale verzekerde bedrag ligt een stuk hoger waardoor er meer specifieke wensen kunnen worden ingevuld. Ook bij deze verzekering kunnen uw nabestaanden de gemaakte kosten van de uitvaart betalen en de uitvaart helemaal naar wens invullen.

 • De kosten zijn gedekt tot 8000 euro
 • U kunt de uitvaart volledig naar wens invullen
 • Het verzekerde bedrag is vrij te besteden
 • U kunt verzekeringen binnen 3 minuten afsluiten

Yarden Uitgebreid Uitvaartplan

Het Yarden uitgebreid uitvaartplan is het grootste pakket van Yarden. U kunt uw uitvaart hier verzekeren voor een bedrag van 11.000 euro. Zo heeft u een ruime keuze om uw eigen wensen in te vullen. U kunt de invulling zelf regelen of uw nabestaanden laten kiezen, alles is mogelijk.

 • De kosten zijn gedekt tot 11.000
 • U kunt de uitvaart volledig naar eigen wens invullen
 • Eenvoudige medische acceptatie
 • Extra opties zoals illustraties op rouwkaarten

Yarden telt in het totaal 22 crematoria, 41 uitvaart centra’s en 7 begraaf- plaatsen verspreid door Nederland. U kunt overal gemakkelijk terecht voor alle belangrijke zaken omtrent uw uitvaartverzekering. Indien u echt snel geholpen wil worden raden we u aan om contact op te nemen met Yarden via hun website of door contact op te nemen met de klantenservice. Indien u een snel en gemakkelijk overzicht wil hebben van alle aanbieders dan raden wij u aan om hier te vergelijken. Zo betaalt u in ieder geval nooit teveel. Wilt u meer informatie over de verschillende aanbieders? Kijk dan zeker even op de pagina’s Ardanta, Monuta & DELA.

nuvema goedkoopste uitvaartverzekeringen
Monuta goedkoopste uitvaartverzekering
De goedkoopste uitvaartverzekeringen

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

Handige filmpjes

Lage premies met goede voorwaarden.

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

x Gedeeld