ARDANTA UITVAARTVERZEKERING

De Ardanta uitvaartverzekering is een van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. En dat is niet zomaar, in heel Nederland opereert Ardanta namelijk als handelsnaam van de bekende verzekeraar ASR Levensverzekering N.V. 

Ardanta is de laatste jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van uitvaartverzekeringen. Je kunt als consument een pakket kiezen dat precies aansluit op uw wensen. Je kunt namelijk kiezen voor een kapitaal, natura of geld uitvaartverzekering. Wil je direct de uitvaartpolis bekijken? Klik dan op de button rechts op het scherm.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies van een uitvaartverzekering.

Op 1 centrale plaats uitvaartverzekeringen vergelijken

Betaal minder premie voor je uitvaartverzekering

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

Drie keuzes

De Ardanta uitvaartverzekering kunt u zelf afsluiten, maar u kunt ook voor een tussenpersoon kiezen. U kunt bij Ardanta kiezen uit drie verschillende polissen die op eenieders wens aansluiten, het natuurlijk zijn dat je wilt kiezen voor speciale rituelen in je uitvaartverzekering:

  • Geld Garant Uitvaartplan
  • Zorg Garant Uitvaartplan
  • Geld Geregeld Uitvaartplan

Ardanta geld Garant Uitvaartplan

Indien u voor een geld garant uitvaartplan gaat ontvangen uw nabestaanden een uitkering. Met dit geld wordt de rekening van een uitvaartondernemer betaald.

U beslist zelf aan wie het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd en heeft u vrije keuze met betrekking tot wie de uitvaart verzorgt. Onthoud ook dat Kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd.

ardanta uitvaartverzekering
ardanta uitvaartverzekering pakketten

Ardanta geld Geregeld Uitvaartplan

Bij het Geld Geregeld Uitvaartplan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer. Nabestaanden hoeven daarom ook niets voor te schieten.

U zorgt er op deze manier voor dat nabestaanden op een gemakkelijke wijze worden ontzorgd. Net als bij het Geld Garant Uitvaartplan heeft u vrije keuze inzake een uitvaartondernemer en zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ardanta zorg Garant Uitvaartplan

Het Zorg Garant Uitvaartplan bestaat uit een standaard dienstenpakket. Rekeningen worden na uw overlijden rechtstreeks aan de uitvaartondernemer betaald. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis mee te verzekeren bij dit dienstenpakket.

De geld uitvaartverzekering, is dat niet hetzelfde als een kapitaalverzekering?

Dat klopt, de geld uitvaartverzekering wordt ook wel een kapitaalverzekering genoemd. Met deze verzekering kun je jezelf verzekeren voor een vast bedrag aan geld dat vrij komt na het overlijden van de verzekerde.

Op deze manier kunnen de nabestaanden alle beslissingen weloverwogen en in alle rust nemen.

Keuzes waar je dan aan kunt denken zijn bijvoorbeeld de ontvangst van gasten, de uitvaart zelf of de kist die gekozen wordt. Je kunt je dus voorstellen dat het belangrijk is dat je met uw nabestaanden overlegt wat uw wensen zijn.

Zo is het voor Ardanta duidelijk wat er geregeld moet worden, en u bent er op uw beurt zeker van dat er geen gedoe is na uw overlijden. Heb je uiteindelijk spijt van je pakket? Dan is het in veel gevallen mogelijk om je uitvaartverzekering uit te breiden of aan te passen.

Hoe zit het met de online service bij de Ardanta uitvaartverzekering?

Er is bij Ardanta een hele hoop mogelijk, zo is het heel eenvoudig om online zaken zelf te regelen in Mijn Ardanta. U kunt gemakkelijk adreswijzigingen doorgeven en het is mogelijk om direct kinderen toe te voegen aan uw polis. Daarbij kunt u ook nog heel gemakkelijk de betaalwijze aanpassen. Er zitten nog veel meer voordelen aan het afsluiten van een uitvaartverzekering bij ardante, zorg dat je hier van op de hoogte bent

Wilt u eenvoudig een wijziging doorgeven? Vul dan even het contactformulier in. Ardanta heeft dan meestal binnen 2 dagen uw wijziging, vraag of suggesties in behandeling genomen.

ardanta kapitaalverzekering
ardanta naturaverzekering

Op welke doelgroep richt Ardanta zich met hun uitvaartverzekering?

Ardanta uitvaartverzekeringen richten zich op alle consumenten die graag een mooie, persoonlijke begrafenis kiezen. Bij Ardant draait alles om het zelf kiezen. U kunt van begin tot eind kiezen hoe u de uitvaart wil organiseren.

Het is fijn om te weten dat u vooraf volledig zelf kan kiezen hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Daarbij zijn de nabestaanden even belangrijk, deze moeten niet met gedoe komen te zitten in een periode van rouw. 

U bepaalt zelf wie uw uitvaart zal verzorgen omdat u van een vrije keuze geniet in het kiezen van een uitvaartverzorger, en u zorgt er voor dat er geen onverwachte kosten ontstaan.

Is de Ardanta uitvaartverzekering een dure optie?

De uitvaartverzekering van Ardanta is zeker niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. De premie is qua prijs/kwaliteit in balans met de rest van de aanbieders. Maar houd vooral in gedachte dat de goedkoopste uitvaartverzekering niet meteen de beste keuze is. De verschillende pakketten zijn nogal divers als je naar de dekking kijkt. Ook bestaan er flinke premieverschillen. Denk daarom altijd eerst na over uw wensen, en stel daarna pas het meest realistische budget samen.

Benieuwd naar andere aanbieders zoals Yarden & Monuta

Een uitvaartverzekering van Ardanta afsluiten

Het is online heel gemakkelijk om een proefberekening te maken voor de uitvaartverzekering van Ardanta. U kunt op onze website deze tool gebruiken om een idee te krijgen van de kosten. Met deze informatie kunt u andere verzekeraars vergelijken om te kijken wat voor u de beste optie is.

Bekijk nu de mogelijkheden wat betreft een uitvaartverzekering Ardanta en ontdek welke verzekering het meest voordelig is voor jou. Zo heeft u geen zorgen meer over uw uitvaart en ontzorgt je tevens je nabestaanden. Dit geeft rust voor de toekomst. Kom snel achter het nut van een uitvaartverzekering. 

Ardanta uitvaartverzekering klantenservice

Ardanta beschikt over een klantenservice die u zowel telefonisch als schriftelijk van dienst kan zijn. U kunt eenvoudig vragen stellen over de premiebetaling of over de verschillende uitvaartverzekeringen van Ardanta. Wilt u de overstap naar een andere uitvaartverzekeraar maken dan kunt u hierover gerust contact opnemen met de Ardanta klantenservice.

Voor een premieberekening voor een nieuwe uitvaartpolis doet u eenvoudig zelf via de website van Ardanta of via onze vergelijker, u kunt wel alvast telefonisch informatie doornemen met een medewerker van Ardanta. Op deze manier bent altijd verzekerd van een persoonlijk en passend advies en kunt u een zo goed mogelijke vergelijking maken.

voordeligste ardanta uitvaartpakketten

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op uitvaartverzekeringen

Uw partner en een uitvaartverzekering

Het kan natuurlijk zijn dat je aan het kijken bent naar een uitvaartverzekering en dat je jezelf afvraagt: Kan ik dit beter alleen afsluiten of een uitvaartverzekering met mijn partner afsluiten? Om daar goed antwoord op te krijgen helpen we je op weg met een aantal...

Het afkopen van uw uitvaartverzekering

Bent u van plan om binnenkort uw uitvaartverzekering af te kopen, omdat u tot de conclusie bent gekomen dat hij wellicht niet meer bij u past. Een uitvaartverzekering sluit men meestal af voor het leven. U betaalt een vast bedrag elke maand, tot u komt te overlijden...

Een islamitische uitvaartverzekering

Alle culturen en geloven hebben verschillende manier om een laatste eer te bewijzen aan overleden personen. Zo ook binnen de islam, waar het er op een andere manier aan toe gaat dan in Nederland voor de meeste mensen normaal is. Daarom kijken we in dit artikel hoe het...

De Nabestaandenverzekering

Ons overlijden is iets waar we uiteraard niet graag over nadenken. Toch is het nodig om hiervoor bepaalde zaken voor te regelen.U wilt natuurlijk voorkomen dat uw nabestaanden voor onverwachte kosten komen te staan, of ze nog alles moeten regelen in een paar dagen...

Begin nu met het vergelijken van een uitvaartverzekering

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op