Credit Life overlijdensrisicoverzekering, wat houdt het precies in & wanneer wordt deze aangeraden? | Bekijk het direct!

De Credit Life overlijdensrisicoverzekering is een concurrerende levensverzekering, daar staan ze dan ook om bekend. In een periode waar het emotioneel zwaar is, namelijk bij het overlijden van een dierbare, zit je absoluut niet te wachten op financiële problemen. Echter, is dit wel waar veel mensen tegen aanlopen bij het overlijden van een partner, niet gek natuurlijk.

Een Credit Life overlijdensrisicoverzekering afsluiten kan hier goede uitkomst bij bieden. Door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten heb je minder tot geen last van de financiële klap bij het overlijden van een partner. Een levensverzekering sluit je niet voor jezelf af, dit doe je voor je dierbaren.

Wanneer jij overlijdt gaat het opgespaarde bedrag van jouw levensverzekering naar de door jou aangewezen persoon. Dit kan een naaste zijn, maar ook een zakenpartner of zelfs een goed doel. De meeste mensen kiezen voor hun partner, om het weggevallen inkomen te ondersteunen, kijk snel verder of de ORV van Credit Life goed past bij jouw wensen.

Wanneer wordt een overlijdensrisicoverzekering van Credit Life aangeraden?

Een levensverzekering is sterk aan te raden als partners financieel afhankelijk zijn van elkaar. Mocht de een plots te komen overlijden is de ander hiermee uit de financiële nood gered. Het afsluiten van zo’n verzekering kan namelijk al voor enkele euro’s per maand, hierover later meer. Waarvoor wordt de ORV dan voornamelijk gebruikt? Oftewel: waarom zou je dit type verzekering afsluiten? Hieronder enkele redenen die Credit Life overlijdensrisicoverzekering afnemers aangeven:

  • Om partner of gezin te beschermen tegen financiële obstakels na het overlijden. Dit wordt voornamelijk gedaan door mensen die in een gezin zitten met één hoofd kostwinnaar.
  • Er is sprake van een hypotheek of huur. Banken eisen regelmatig dat er een overlijdensrisicoverzekering wordt afgesloten om de hypotheek te kunnen blijven betalen mocht een van de partners overlijden. Voor een huurhuis kun je tevens ook Credit Life overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Zo kan het gezin sowieso in hetzelfde huis blijven wonen mocht er onverhoopt iets gebeuren.
  • Ook zakelijke partners, die elkaar willen helpen en beschermen, nemen regelmatig een overlijdensrisicoverzekering. Mocht een van de partners plotseling komen te overlijden dan kan de onderneming doorgang vinden en het voortbestaan gegarandeerd worden.

Credit Life overlijdensrisicoverzekering afsluiten

Net als de andere overlijdensrisicoverzekeraars wil ook Credit Life de nabestaanden financieel bijstaan als er plots iemand (te vroeg) komt te overlijden. De emotionele klap, die veel mensen zich maar amper kunnen voorstellen, is enorm. Daarbij wil je je niet druk willen maken over financiële verplichtingen.

Gelukkig helpt de Credit Life overlijdensrisicoverzekering. Goed om te weten is dat de Credit Life overlijdensrisicoverzekering afsluiten door veel consumenten als prettig wordt ervaren. Zo geeft de gemiddelde consument deze verzekeraar een 8,1 voor haar dienstverlening. Een prachtig cijfer.

Snelle service van Credit Life

Bij het Credit Life overlijdensrisicoverzekering afsluiten wordt door de consument de snelle service meest gewaardeerd. Niet alleen kan alles online geregeld worden, ook gebeurt dit zonder lange wachttijden. De organisatie is enorm flexibel en houdt de lijnen kort. Wijzigingen en aanvragen worden hierdoor razendsnel behandeld en verwerkt.

Daarbij vind Credit Life het belangrijk om te kijken naar de gezondheid van haar klanten. Door te stoppen met roken kun je een flinke korting krijgen op de premie. Twee jaar nadat je gestopt bent met roken wordt er automatischerwijs premieverlaging aangeboden door het bedrijf.

Vergelijken en afsluiten

Wil je weten of de Credit Life overlijdensrisicoverzekering iets voor jou is? Dan kan het handig zijn om onze vergelijker eens uit te proberen. Wij hebben op deze pagina een vergelijker geplaatst die alle aanbieders van de ORV met elkaar vergelijkt. Op deze manier weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je dekking.

Naast de overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken wij ook andere verzekeringen en weten daarom vaak de beste prijs te vinden bij persoonlijke wensenpakketten. Het gebruik van de vergelijker is simpel. Kijk naar de aanbieders en druk op de button, voilà! De beste prijs voor jouw levensverzekering, of dit nou Credit Life overlijdensrisicoverzekering is of niet, kun je vanaf daar makkelijk berekenen.

Waardering

8.5 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

100.000,-

Kinder dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 6,91

Premielooptijd van 20 jaar

€ 10,50 eenmalige kosten

Verzekeringsvorm: gelijkblijvend

Waardering

8.5 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 100.000,-

Kinder dekking?

Nee

Maandelijkse premie

€ 7,20

✓ Premielooptijd van 20 jaar

€ 69,00 eenmalige kosten

✓ Verzekeringsvorm: gelijkblijvend

  • Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 01-01-1983 (36 jaar), niet-roker.
  • Laatste keer gecontroleerd: 10-05-2020
Laatst geüpdatet op