TAF, de specialist in levensverzekeringen

De TAF BV levensverzekering is door de Nederlandse consument al meer dan 430.000 keer afgesloten. Dat maakt de levensverzekering TAF de meest gekozen overlijdensrisicoverzekering in Nederland. De verzekeringen van TAF worden aangeboden door middel van financieel adviseurs.

Deze kunnen je het beste voorlichten en zijn altijd in de buurt. De TAF levensverzekering kent immers niet voor niets 3.000 verschillende adviseurs. Door een overlijdensrisicoverzekering TAF af te sluiten zorg je ervoor dat jouw nabestaanden niet met lege handen komen te staan in het geval van plotseling overlijden.

5 waardevolle reviews
Geverifieerde Reviews

Reviews zijn afkomstig van geverifieerde consumenten

Heb je prettige ervaringen met deze uitvaartverzekeraar? En wil je deze graag delen met anderen? Laat dan hier een review achter.

Aanrader

Rated 5,0 out of 5
30/04/2022

Een echte aanrader

Ben

Positief

Rated 4,0 out of 5
29/12/2021

Ik heb een positieve ervaring met deze verzekeraar.

Beer

Super goed

Rated 4,0 out of 5
19/09/2021

Service was super goed en snel.

Mart

Ondanks ziekte goede premie

Rated 4,0 out of 5
16/06/2021

Ondanks mijn chronische ziekte MS en ADD ben ik verzekerd tegen een eerlijke premie

Bea

Aardige medewerkers

Rated 3,0 out of 5
28/05/2021

Medewerkers waren heel aardig en namen hun tijd om alles goed uit te leggen.

Sofie
MEEST GEKOZEN
Premie 18-jarige

De premies zijn berekend met de volgende gegevens:
– 01-01-2004 (18 jaar)
– Niet roker & gezond persoon
– Geen kinderen of partner

€ 7.25,-

Rated 4,5 out of 5
4,5/5
Dienstenpakket

Plus

Verzekerd bedrag

Bedrag wat verzekerd is voor de uitvaart. Op basis van dit bedrag wordt de premie bepaald. Hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe hoger de maandelijkse premie.

9.000,-

MEEST FLEXIBEL
Premie 18-jarige

De premies zijn berekend met de volgende gegevens:
– 01-01-2004 (18 jaar)
– Niet roker & gezond persoon
– Geen kinderen of partner

€ 7.25,-

Rated 4,6 out of 5
4,6/5
Dienstenpakket

Plus

Verzekerd bedrag

Bedrag wat verzekerd is voor de uitvaart. Op basis van dit bedrag wordt de premie bepaald. Hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe hoger de maandelijkse premie.

9.000,-

BEST BEOORDEELD
Premie 18-jarige

De premies zijn berekend met de volgende gegevens:
– 01-01-2004 (18 jaar)
– Niet roker & gezond persoon
– Geen kinderen of partner

€ 9.42,-

Rated 4,5 out of 5
4,5/5
Dienstenpakket

In geld

Verzekerd bedrag

Bedrag wat verzekerd is voor de uitvaart. Op basis van dit bedrag wordt de premie bepaald. Hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe hoger de maandelijkse premie.

9.000,-

Meest gestelde vragen

TAF overlijdensrisicoverzekering review 2022

Ben je nog op zoek naar een passende overlijdensrisicoverzekering? Wellicht is de TAF overlijdensrisicoverzekering een geschikte keuze voor jou. Op deze pagina gaan we alle belangrijke zaken omtrent de ORV van TAF bespreken zodat je precies weet wat je ervan kunt verwachten. Lees je met ons mee?

Aan wie wordt de overlijdensrisicoverzekering uitbetaald?

De TAF BV levensverzekering keert het afgesproken (opgebouwde) bedrag aan jouw nabestaanden uit. Je kunt zelf kiezen wie het geld ontvangen. Dit kan de partner zijn, maar ook kinderen en zakenpartners worden regelmatig aangewezen. Ook het goede doel is mogelijk.

Door de TAF overlijdensrisicoverzekering te koppelen aan de hypotheek wordt er een deel van de hypotheek afgelost bij het overlijden, sommige banken stellen dit als verplichting bij het afsluiten van een hypotheek. Lees snel verder om nog meer te weten te komen.

Taf overlijdensrisicoverzekering ervaringen

De positieve ervaringen die mensen hebben met een TAF BV levensverzekering zijn niet te tellen. Door de goede service en de kwaliteit van de onafhankelijke financieel adviseurs wordt de TAF levensverzekering keer op keer bekroond met prijzen. Zo ontving de verzekering in 2020 opnieuw vijf sterren van MoneyView.

Dit is het tiende jaar op rij dat de overlijdensrisicoverzekering TAF door dit onafhankelijk vergelijkingsinstituut wordt bekroond met vijf sterren. Daarbij is de TAF overlijdensrisicoverzekering review eveneens elk jaar uitmuntend te noemen. De onafhankelijk financieel adviseurs beoordelen de overlijdensrisicoverzekering van TAF als beste van dit type verzekeringen. Dit laatste bleek uit een landelijk onderzoek van bureau DFO in 2019.

Wat vinden mensen dan zo goed aan de TAF levensverzekering?

Er zijn een aantal zaken die erg in de smaak vallen bij de mensen die de TAF overlijdensrisicoverzekering afnemen. Enkele hiervan zijn:

  • Gelijkblijvende TAF overlijdensrisicoverzekering premie: de premie van de ORV blijft bij TAF gelijk tijdens de looptijd. Dit bovenop het feit dat de prijs erg aantrekkelijk is maakt het voor mensen een uitermate geschikte deal. Doordat TAF samenwerkt met meerdere andere verzekeraars kunnen ze een aantrekkelijk aanbod doen aan iedereen die door de deur komt.
  • Het acceptatieproces is snel en eenvoudig: door de online gezondheidsverklaring van TAF levensverzekering hoef je nooit lang te wachten. Het systeem kan snel onderscheid maken tussen mensen die in aanmerking komen voor de TAF overlijdensrisicoverzekering en mensen die dat komen.
  • Zware medische risico’s: door een goede samenwerking met verzekeraar De Hoop kunnen wij bijna iedereen een verzekering aanbieden. 99,92% van de aanvragen worden geaccepteerd door de overlijdensrisicoverzekering TAF. De Hoop is een Nederlandse herverzekeraar die gespecialiseerd is in het accepteren van mensen met een complexe aandoening die niet in aanmerking komen bij andere verzekeraars.
  • Terminaal ziek: mocht er sprake zijn van een terminale ziekte dan kan de TAF overlijdensrisicoverzekering eerder worden uitgekeerd. Onder bepaalde voorwaarden kan de helft van het totaalbedrag voor overlijden worden gestort. Dit kan alleen bij een verzekerde met een levensverwachting korter dan één jaar.
  • TAF levensverzekering: afsluiten en opzeggen
    Het afsluiten en eventueel opzeggen van een overlijdensrisicoverzekering TAF moet makkelijk zijn, zo vindt TAF zelf. Daarbij geeft TAF enkele tips mocht je van plan zijn over te gaan tot TAF overlijdensrisicoverzekering opzeggen.

Afsluiten

De TAF overlijdensrisicoverzekering afsluiten wordt door TAF zelf zo simpel mogelijk gemaakt. Via de financieel adviseur bij jou in de buurt kun je gemakkelijk en snel een TAF BV levensverzekering afsluiten. Doordat er meer dan 3.000 verschillende (onafhankelijke) financieel adviseurs zijn in Nederland die gebruik maken van TAF verzekeringen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Het is dus niet mogelijk om zonder financieel adviseur een TAF BV levensverzekering af te sluiten. Wel is het mogelijk om TAF levensverzekering contact op te nemen met de klantenservice om jou met de beste financieel adviseur uit jouw buurt in contact te brengen.

Opzeggen

TAF levensverzekering opzeggen. Het gebeurt wel eens. Toch is het niet altijd even handig om te doen. Een TAF levensverzekering opzeggen bespaart soms slechts enkele euro’s per maand, terwijl het op de lange termijn goedkoper kan zijn om de overlijdensrisicoverzekering TAF aan te houden.

Er zijn verschillende redenen waarom het aantrekkelijk kan lijken. Zo kan het zijn dat er vanuit de bank geen verplichting meer is om een ORV te hebben bij de hypotheek of kan het zijn dat jij en je partner uit elkaar zijn. Uit TAF overlijdensrisicoverzekering ervaringen blijkt dat het belangrijk is om eerst goed advies in te winnen over jouw huidige situatie.

Ga hiervoor weer even om tafel met de financieel adviseur. Deze kan je het best adviseren over jouw huidige situatie en het eventuele zaken omtrent TAF overlijdensrisicoverzekering opzeggen. Mocht de financieel adviseur denken dat het inderdaad verstandig is om de TAF BV levensverzekering op te zeggen, dan kan dit altijd, schriftelijk. Hierna zal je ook schriftelijk een bevestiging van opzegging ontvangen. Hierbij kan de adviseur je ook ondersteunen.

Vergelijken en kiezen

In het artikel hierboven heb je veel kunnen lezen over de TAF overlijdensrisicoverzekering. TAF is een aanbieder die bij veel mensen past, zo blijkt ook wel uit de praktijk. Echter, misschien past de TAF BV levensverzekering niet bij jou. Dan is het natuurlijk mogelijk om een andere verzekering af te sluiten.

Op onze website kun je allerlei verschillende aanbieders van verzekeringen, waaronder de overlijdensrisicoverzekering TAF, met elkaar vergelijken. Dit is geheel vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. Neem gerust een kijkje en zie gelijk of de TAF overlijdensrisicoverzekering iets voor jou is!

Andere lezen ook: