WAT IS EEN GOEDKOPE BEGRAFENIS, EN WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

Wat is een goedkope begrafenis precies en hoe moet ik de kosten intepreteren? De kosten voor een begrafenis en crematie zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen en de verwachting is dat de kosten ieder jaar met zo een 3.5% tot 4.5% zullen stijgen. Des te meer reden om na te denken over de toekomst en een goede uitvaartpolis af te sluiten.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies.

Op 1 centrale plaats begrafenissen vergelijken

Betaal minder premie voor je begrafenis

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

De naam doet het al vermoeden

Bij een goedkope begrafenis is zoals de naam al doet vermoeden alles een stuk goedkoper maar ook soberder dan bij een reguliere uitvaart.

Bij een goedkope begrafenis wordt er over het algemeen niet bezuinigd op de begeleiding of de aandacht maar meer op de producten welke minder belangrijk zijn voor diegene welke een goedkope begrafenisverzekering afsluiten.

Goedkope begrafenis, wat is het verschil met een dure begrafenispolis?

Bij een goedkope begrafenis zal er bijvoorbeeld geen rouwadvertentie geplaatst worden in een landelijke krant. Er zal worden worden bezuinigd op het vervoer tijdens de uitvaart en op het eten en drinken na de begrafenis of crematie.

Ook kan het zo zijn bij een goedkope begrafenis dat het opbaren van de overledene en de aula plechtigheid achterwege gelaten worden, dit zijn namelijk behoorlijk hoge kostenposten en door deze te schrappen kan de uitvaart een stuk goedkoper.

In sommige gevallen komt de uitvaartverzorger komt niet bij de nabestaanden thuis maar de uitvaart zal telefonisch besproken worden.

Een goedkope begrafenisverzekering afsluiten

Als u een goedkope begrafenisverzekering wilt afsluiten dan zult u de verschillende begrafenisverzekeringen moeten vergelijken om zo een goedkope uitvaartverzekering te vinden. Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig rond de €8000,-. en zoals ik al schreef de kosten voor een uitvaart zullen alleen maar stijgen.

Een goedkope begrafenis is er al vanaf ruim €1100. Er zijn mede door de crisis meer consumenten welke hierdoor liever een goedkope begrafenis willen dan een uitgebreide duurdere uitvaart.

Minder uitgebreid

Als u een goedkopere uitvaart wilt hebben dan zult u minder premie betalen maar ook de producten en diensten welke u bij uw uitvaart geleverd zult krijgen zijn goedkoper dan bij een uitgebreidere uitvaart.

Een betrouwbare goedkope begrafenis

Bij een goedkope begrafenis hoort een goedkope, betrouwbare begrafenisverzekering. Het verzekerde bedrag van een goedkope begrafenisverzekering is stukken lager dan die van een andere begrafenisverzekering. Dit ligt natuurlijk ook voor de hand omdat verzekeraars de premie laten afhangen van het totale bedrag dat verzekerd moet worden.

Als u echt op de kosten wilt besparen dan is de goedkope begrafenisverzekering een goede optie, maar houd in het achterhoofd dat als u uitgebreidere persoonlijke wensen heeft dan zult u al snel een wat duurdere begrafenisverzekering moeten afsluiten.

Reguliere begrafenis 

Maar ook als u een reguliere begrafenisverzekering afsluit dan kunt u flink besparen op de kosten van uw uitvaart en u zult zien dat u dan een lagere premie zult betalen. U moet er wel rekening mee houden dat als u bezuinigd op de hoogte van het verzekerd bedrag u mogelijk onderverzekerd bent en dat uw nabestaanden zullen moeten opdraaien voor de extra kosten van uw uitvaart.

Vergelijken

We hebben daarom voor u een uitvaartverzekering vergelijking opgesteld. Hiermee hopen we u optimaal te kunnen helpen op het gebied van de juiste uitvaartverzekering. Er zijn enkele verzekeraars waar het mogelijk is om een goedkope begrafenisverzekering af te sluiten en ook bij een goedkope begrafenis zullen de wensen van de overledene uitgevoerd worden met alle aandacht en respect. 

Zou je liever wat meer willen lezen over het kiezen van een grafsteen na een begrafenis? Klik dan snel door op de link.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenissen

Begraven tijdens een uitvaart, hoe werkt het?

Er komt bij het proces van begraven en een begrafenis nog veel kijken, ik heb hieronder wat informatie voor je verzameld zodat je keuze proces vereenvoudigd en je inzicht met betrekking tot dit onderwerp verbetert. Zorg dat je goed op de hoogte bent want je kan het zo...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Begin nu met het vergelijken van een begrafenis

Beoordeel nu!
Laatst geüpdatet op