Denkt u dat de dekking van de begrafenisverzekering te laag is?

Het kan zijn dat u een begrafenisverzekering heeft afgesloten en dat u later het gevoel krijgt dat de dekking binnen de verzekering te laag is. Blijf hier niet mee zitten en doe hier tijdig iets aan door bijvoorbeeld contact op te nemen met de begrafenisverzekeraar.

U kunt dan bijvoorbeeld de dekking verhogen zodat de nabestaanden geen extra kosten hoeven te betalen nadat u komt te overlijden. Wat gebeurt er als de dekking te laag is? Op dat moment is de begrafenisverzekering niet volledig dekkend en kiest u ervoor dat u zelf kosten bij dient te betalen, indien u bepaalde wensen in vervulling wilt laten gaan.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste premies!

Op 1 centrale plaats begrafenisverzekeringen vergelijken

 

Betaal minder premie voor je begrafenisverzekering

 

Volledig onafhankelijk alle aanbieders vergelijken

 

Het verhogen van de dekking van een begrafenisverzekering

Als u nog eens goed nagedacht heeft en toch extra wensen heeft tijdens de begrafenis zoals een luxe kist, meer volgauto’s of een advertentie in de krant? Dan is het verstandig om de kosten uit te rekenen en goed naar de dekking te kijken. Op deze manier kunt u met een gerust hart verder omdat alle kosten netjes worden gedekt. Vergelijk hier alle begrafenisverzekeringen en uitvaartpolissen op hun dekking.

begrafenisverzekering dekking
begrafenisverzekering voorkeur

Voorkeur voor een speciale begraafplaats in Nederland

Als u de voorkeur heeft voor een bepaalde begraafplaats in Nederland omdat u familie daar ligt of u zich gewoon fijn voelt bij de omgeving van de begraafplaats dan is het slim om voor een begrafenisverzekering te kiezen die deze vrije keuze biedt.

Het is belangrijk om de verzekeringen te vergelijken op vrije keuze indien u goed verzekerd wil zijn. Kies daarom niet altijd voor de goedkoopste premie maar kijk vooral naar uw wensen.

In Nederland hebben we vrije keuze voor een begraafplaats

Je kunt in Nederland in principe zelf kiezen waar je begraven wil worden. Maar houd er rekening mee dat er bepaalde plaatsen in Nederland zijn waar een beperkt aantal begraafplaatsen aanwezig is. Deze plaatsen zijn vaak bestemd voor de inwoners in een dorp en u heeft dan niet zomaar de mogelijkheid om u daar te laten begraven.

Gelukkig komt dit niet vaak voor  en zijn er in het totaal bijna 3000 begraafplaatsen beschikbaar. Je hebt dus een grote keuze om uzelf te laten begraven in Nederland. Het is verstandig om goed te kijken naar de vrije keuze optie tijdens het vergelijken van de begrafenisverzekering. Er zijn veel aanbieders die je de vrije keuze geven in de keuze van begraafplaatsen zoals Yarden, Monuta, Nuvema, Ardanta

Klik op de links om te kijken wat voor diensten deze aanbieders aanbieden.

begraafplaats

↬ 2% in Nederland kiest Nuvema

Nuvema biedt veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke en passende uitvaart.

↬ 11% in Nederland kiest Monuta

Meerdere keren op rij beste verzekeraar.

↬ 5% in Nederland kiest Ardanta

Ardanta geeft graag inzicht en helpt u bij alle vragen en wensen voor de uitvaart.

↬ 62% in Nederland kiest Yarden

Lage premies met goede voorwaarden.

↬ 20% in Nederland kiest DELA

Al meer dan 3 miljoen leden gingen u voor!

“De website was overzichtelijk en ik kon snel een begrafenisverzekering regelen, de aanvraag was in 3 minuten geregeld.” Dries

Gelukkige website bezoeker

“Ik heb nog niet zoveel ervaring met begrafenisverzekeringen maar het aanvragen ging in ieder geval heel makkelijk. Toch hoop er eerlijk gezegd nog lang geen gebruik te hoeven maken van de verzekering.” Tycho

Gelukkige website bezoeker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op begrafenisverzekeringen

Begin nu met het vergelijken van een begrafenisverzekering