OHRA levensverzekering, wat is er allemaal verzekerd & lees verschillende ervaringen van klanten! | Bekijk nu alle informatie!

OHRA zelf biedt geen levensverzekeringen meer, deze tak is door Nationale Nederlanden overgenomen. Toch willen we wel een compleet beeld aanbieden en brengen we ook de OHRA levensverzekering en de OHRA ORV mee in onze reviews. Alleen de huidige klanten kunnen nog bij OHRA terecht voor puur administratieve zaken. Direct de overlijdensrisicoverzekering vergelijken? Druk op de link voor alle informatie en mogelijkheden.

De overlijdensrisicoverzekering van OHRA

Sinds begin dit jaar wordt de OHRA Overlijdensrisicoverzekering beheert door Nationale-Nederlanden. De overlijdensrisicoverzekering van OHRA is vanaf deze overname geen onderdeel meer van de OHRA administratie. Alle informatie kun je nu in het systeem van Nationale-Nederlanden terugvinden.

Inhoudelijk wijzigt er niets aan de OHRA overlijdensrisicoverzekering die je hebt afgesloten. Ook blijft je oude polisblad gewoon geldig. De Nationale Nederlanden stuurt hiervoor geen nieuw polisblad. Alle contractuele afspraken die je in het verleden hebt gemaakt met OHRA Levensverzekering blijven gewaarborgd en eventuele verzekerde bedragen zullen gewoon worden uitgekeerd in het geval van overlijden.

Het is niet meer mogelijk om je overlijdensrisicoverzekering te wijzigen of te verlengen. Uiteraard is het wel mogelijk om de OHRA overlijdensrisicoverzekering op te zeggen of over te zetten naar een overlijdensrisicoverzekering van Nationale- Nederlanden. Misschien is dit wel het juiste moment om sowieso eens te kijken wat de andere levensverzekeraars je kunnen aanbieden.

Wie weet vind je wel een ORV die nog beter bij je huidige wensen en situatie past. Via onze vergelijker op deze pagina vind je de verschillende opties en premies van de aanbieders.

OHRA levensverzekering opzeggen

Je kunt je OHRA overlijdensrisicoverzekering via OHRA Levensverzekering opzeggen.

  • Je kunt dit doen door online een formulier in te vullen
  • Eventuele benodigde documenten bijvoegen
  • Checken
  • Vervolgens online versturen.

Ze gaan dan bij OHRA aan de slag om dit op orde voor je te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om per post je OHRA overlijdensrisicoverzekering op te zeggen. Wanneer je het formulier invult of per post toestuurt kun je de levensverzekering OHRA in een keer uit laten keren.

Met een mooi woord heet dit het “afkopen van je verzekering”. Van OHRA krijg je dan een voorstel en in 15-dagen wordt alles verwerkt, dit van het indienen van het voorstel tot aan geld op de bank.

OHRA Overlijdensrisicoverzekering ervaringen

Ondanks dat OHRA niet meer bestaat, wil dat natuurlijk niet zeggen dat de ervaringen met OHRA als verzekeraar dan opeens niet meer bestaan. OHRA profileerde zich als een no-nonsense verzekeringsmaatschappij. Dit door verzekeringsproducten aan te bieden die hout snijden, concurrerend zijn en op de gewone man toegespitst zijn.

Ze beloofden weinig poespas en kleine lettertjes voor hun levensverzekeringen. Ook kon je deze verzekeringstypes 24-uur per dag afsluiten en had je een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Vanaf €5,00 per maand kon je al €50.000 verzekeren en de premie bleef tijdens de looptijd altijd gelijk, met als kers op de taart een korting wanneer je niet rookte. Ook wanneer je arbeidsongeschikt raakte kreeg je een premievrijstelling.

OHRA Levensverzekering contact

Mocht je bepaalde vragen hebben over je OHRA levensverzekering of OHRA ORV, dan kun je contact met OHRA opnemen. Ook wanneer er iemand is overleden met een overlijdensrisicoverzekering van OHRA dan dien je hiervoor contact met de Levensverzekering OHRA op te nemen.

  • Dat kan via telefoonnummer 026 400 40 40.
  • OHRA is elk werkdag bereikbaar via telefoon, whatsapp, chat van 08.00 tot 18.00 uur.
  • Ook kun je hen op de zaterdagen tussen 09.00 en 15.00 uur bereiken.
  • Wanneer je een overlijden wilt doorgeven dan kun je hen via een apart nummer bereiken.

Waardering

8.5 / 10

★★★★★ 

Verzekerd Bedrag

100.000,-

Kinder dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 6,91

Premielooptijd van 20 jaar

€ 10,50 eenmalige kosten

Verzekeringsvorm: gelijkblijvend

Waardering

8.5 / 10

★ ★★★★

Verzekerd Bedrag

€ 100.000,-

Kinder dekking?

Nee

Maandelijkse premie

€ 7,20

✓ Premielooptijd van 20 jaar

€ 69,00 eenmalige kosten

✓ Verzekeringsvorm: gelijkblijvend

  • Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 01-01-1983 (36 jaar), niet-roker.
  • Laatste keer gecontroleerd: 10-05-2020
Laatst geüpdatet op